Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Andreea astepta examenul de azi cu nerabdarea elevului de nota 10. In ultimele fotografii, fata de o frumusete angelica zambea senina.

Ultima oara cand colegii au auzit-o, era fericita, intr-o vacanta in Delta Dunarii. Plecase sa se relaxeze inainte de examen cu mama si bunicii. La intoarcere, spre casa, dezastrul s-a intamplat!


O ironie cruda a facut ca Andreea sa fie condusa spre  moarte chiar de cea care i-a dat viata. La volan era mama ei, femeia s-ar face vinovata pentru depasirea riscanta despre care vorbesc politistii.

Din cealalta masina, salvatorii au scos 4 raniti. Ca o coincidenta macabra, in cealalta masina se afla tot o familie.



Daca in privinta lor, medicii sunt optimisti, nu acelasi lucru spun si despre bunica Andreei: femeia care era si ea in masina de zbate intre viata si moarte.





Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si