Toate acestea ne oferă o imagine uluitoare care ne duce cu gândul mai degrabă la un tablou al perioadei interbelice, nu la o scenă din România zilelor noastre. Fără o pereche zdravănă de boi oamenii n-ar putea să își facă treaba, așa că se ajută pe rând, iar când au nevoie apelează la forța animalelor care ajung să coste și peste 4000 de euro. 

Citește și: VIDEO- „The Floor”, cel mai spectaculos quiz va începe din această toamnă, în România. Doritorii se pot înscrie pe pagina casting.kanald.ro

Tot duminică, la ”Asta-i Romania!”, vom fi părtașii unei situații care face ravagii în rândul populației din țara noastră: jocurile de noroc, un fenomen care crește la umbra sărăciei și a nepăsării Statului. N-avem noi altele, dar cand vine vorba de farmacii, centre de amanet și păcănele, suntem primii din Europa. Acesta este un semn că suntem o societate bolnavă după iluzii și câștiguri imediate, cu pierderi mari, pe termen lung. Pandemia jocurilor de noroc distruge vieți în România, destramă familii, spală mintea tinerilor și arunca oamenii mari în pragul disperării. Pe hârtie, avem oficial 100.000 de dependenți de jocuri de noroc, însă, în realitate, nimeni nu știe, de fapt, câți au căzut în patima păcănelelor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Statul vrea să ne vindece acum de viciul care a pus stăpânire pe noi de ani de zile, și o nouă lege împinge aceste magazine de vise deșarte, la marginea orașelor și le scoate cu totul din localitățile mici.

Nu ratați o nouă ediție ”Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, duminică, de la ora 14:30, numai la Kanal D.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si