Close sidebar
Close sidebar

După valul uriaș de concedieri, Twitter trece la angajări

Dacă în trecut Elon Musk a făcut concedieri masive în cadrul Twitter, miliardarul planetei face acum angajări.

Ana-Maria Costea,

După valul uriaș de concedieri, Twitter trece la angajări

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Recent, Elon Musk  a disponibilizat două treimi din forța de muncă a Twitter, imediat după ce a ajuns la conducerea companiei.

Acum, Elon Musk vrea să facă angajări.

Citește și: Povestea românului angajat la Meta, care a fost concediat peste noapte: „În America se poate orice”

Twitter face angajări

Într-o ședință deschisă care a avut loc la începutul săptămânii acesteia, miliardarul Elon Musk a vorbit despre faptul că Twitter a terminat cu disponibilizările, iar acum caută să facă angajări.

După disponibilizările masive ale lui Elon Musk, care au fost urmate de valul de demisii forțate prin ultimatumul acestuia, în prezent, Twitter  suferă un deficit de ingineri.

În cadrul ședinței, Elon Musk a menționat că acum sunt căutați ingineri software. De asemenea, angajații rămași au un cuvânt de spus, după ce au fost încurajați să facă recomandări.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Twitter îi suspendă contul unui comediant pentru că l-ar fi imitat pe Elon Musk

Încă nu se știe ce poziții se caută în cadrul Twitter

Twitter nu are o listă clară cu joburile disponibile pentru siteurile de profit, iar Elon Musk nu a precizat cu exactitate ce poziții sunt căutate.

În schimb, acesta a spus că prioritari sunt inginerii care scriu software bine.

Miliardarul Elon Musk a recunoscut că s-au făcut multe greșeli în procesul de reorganizare a companiei, dar asigură că situația se va stabiliza în timp.

Înainte ca Elon Musk să preia Twitter, compania aveam 7.500 de angajați. În prezent, Twitter mai are în jur de 2.700 de angajați.

Citește și: Elon Musk a început concedierile în masă la Twitter. "Este carnagiu"

Elon Musk, deranjat de un comediant pe Twitter

Miliardarul i-a suspendat contul de Twitter unui comediant, pe care l-ar fi prins că „l-ar fi interpretat prin însușirea numelui său, fără a semnala că făcea parodie”.

Această mișcare a dus la eliminarea unui cont cu numele „Elon Musk” care ar fi fost deținut de comedianta Kathy Griffin, care și-a schimbat numele contului său pentru a-l interpreta pe directorul Tesla.

Utilizatorii care își însușesc numele lui  Elon Musk  sau care fac glume pe seama miliardarului vor fi excluși automat de pe platforma care acum este administrată chiar de el.

Noul regulament li se aplică și celor care au plătit abonamentul lunar de 8 dolari și care au specificat de la început că fac parodii.

Citește și: Panica Twitter! Ce arata Elon Musk și sfera publică digitală?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI