Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, fiind acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor, viol și profanare de cadavre. 

Chiar și în aceste condiții, mama Luizei Melencu, una dintre victimele „monstrului din Caracal”, nu are liniște și îi dorește tot răul din lume și tot ceea ce le-a făcut fetei ei și Alexandrei Măceșanu să i se întoarcă înzecit.

Citește și: Gheorghe Dincă, scrisoare șocantă din închisoare: „Trăiește. Eu mă rog mereu să apară"

Gheorghe Dincă le este dator rudelor victimelor cu peste 700.000 de euro

Bărbatul are de achitat rudelor fetelor daune morale în valoare de 710.000 de euro, la care se mai adaugă cheltuieli de judecată ce se ridică la 750.000 de lei.

Mama Luizei Melencu  este îndurerată peste măsură din cauza pierderii unicului său copil. Femeia își dorește ca Gheorghe Dincă să aibă aceeași soartă ca fiica sa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Avocata familiei Melencu, dezvăluiri bombă în cazul Caracal. ”Între poliție și Dincă s-au schimbat 29 de SMS-uri, care au dispărut de la dosar”

„Nu am primit absolut niciun ban până la ora actuală! Nici nu m-am gândit vreo clipă că vom primi ceva. De unde să ne dea nemernicul ăla bani? Nu vreau niciun ban de la el, vreau să-l linșez.

Nici măcar moartea lui nu mi-ar liniști sufletul și suferința. Vreau să sufere cum a suferit și copilul meu. Vreau să plătească scump, dar nu cu bani. Viața nu se cumpără cu bani.

Citește și: Alexandra Măceșanu ar fi împlinit astăzi 19 ani. Ce îi transmite unchiul Alexandru Cumpănașu

Mă rog zi de zi ca Dumnezeu să-i dea ceea ce merită. Are să ne dea (n.r: ei si familiei Măceșanu) peste 700.000 de euro. Păi ce să-i iau amărâtului ăstuia de atâția bani? O casă amărâtă în care mi-a ars și omorât copilul?”, a declarat  Monica Melencu, mama Luizei, pentru  Cancan.ro.

Citește și: Cei mai odioși criminali din România. Pe primul loc se află femeia care ținea cadavrele a 35 de bărbați în susbsol

Mama Luizei Melencu, devastată de durere

Monica Melencu nu mai are liniște deloc de când singurul său copil a dispărut. Ea a mărturisit că atunci când mai trece prin fața casei „monstrului din Caracal”, nu se poate gândi decât la chinurile pe care fetița ei le-a îndurat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Minte bolnavă: Un bărbat a fost arestat preventiv, deoarece deținea zeci de mii de materiale pornografice cu minori

„Trec câteodată pe acolo și îmi trec prin fața ochilor diferite scenarii cu chinurile prin care a trecut copilul meu. Nu pot să uit, nu pot să trec peste. Oamenii cred că viața merge mai departe. Da, exiști, dar nu trăiești”, a mai spus Monica Melencu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si