Dezvăluirile femeii de afaceri au fost făcute în contextul medicilor falși descoperiți în ultima perioadă în România.

Citeste si: Andreea Bălan, primul interviu de pe patul de spital. Ce mesaj transmite arista

Scoțând în evidența problemele din sistemul medical, Monica Tatoiu a povestit prin ce traumă a trecut din cauza neprofesionalismului unei asistente.

Monica Tatoiu, dramă teribilă din cauza unei erori medicale

„Nu este numai problema ăstora care sunt falși acuma. Este problema diplomelor fără acoperire, în anumite universități de medicină, apărute ca ciupercile după ploaie. Pot să aibe și diplomă și să facă ce mi-a făcut și mie de am aflat la o ecografie de sân că am cancer faza patru. Noroc că eu nu sunt dusă la biserică și după două săptămâni am aflat că săraca femeie care a era bolnavă nu a primit tratamentul și m-au trimis să mă taie. (…)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Tatăl Andreei Bălan face lumină în cazul artistei: "Au greșit anestezia"

În cazul meu, doctorița a avut o problemă cu copilul și a lăsat asistenta să îmi dea mie rezultatele, să îmi interpreteze și mi-a dat rezultatele de la o altă doamnă. La bărbatul meu i-a zis că are inima făcută praștie și a trebuit să facă tot felul de intervenții ca să descopere că și lui i-au schimbat rezultatele”, a spus Monica Tatotiu la România TV.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si