Parintii, care au o situtatie financare precara, spun ca din cei 700 de lei isi pot tine copilul la scoala. Bursa a fost motivul pentru care baiatul a renuntat la liceul teoretic pentru a urma cursurile unei scoli protesionale.

„A trebuit sa ma gândesc si la el, dar si la fratii lui, sunt toti ai mei. Pentru ei lupt, sa-i vad realizati, cu facultate, oricât va fi de greu.

Sper ca într-o zi sa faca facultatea, de fapt trebuie s-o faca, sa faca Mate-Info, desi eu as fi vrut Dreptul. Nu ma las! Am sa lupt pentru acest lucru toata viata!“, spune convinsa mama lui Alexandru, Anisoara Fuior, pentru adevarul.ro.

Fostul profesor al lui Alexandru spune ca baiatul are un talent extraordinar la fotbal: „E extraordinar, va spun, e extraordinar! De la un cap la altul al terenului nu-i ia nimeni mingea. Daca l-ar vedea un antrenor, ar fi mirat sa afle ca nu se pregateste cu nimeni, se antreneaza asa, pe vai, pe dealuri. Va spun, e magie ce face copilul asta!”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

El recunoaste, timid, ca iubesre mult fotbalul, insa nu a lasat deoparte nici invatatul. Tot directorul scolii spune ca in pauze, baiatul isi scoatea cartea si citea. Nici fetele, telefoanele sau Facebook-ul nu-l atrag.

Alexandru spera ca intr-o zi isi va indeplini visul si va ajunge la un club de fotbal. Problema lui ramane in continuare lipsa banilor: „Sper sa fac într-o zi facultatea, sa studiez Mate-Info“.

Povestea lui Alexandru AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si