Close sidebar
Close sidebar

Ea este femeia care va candida pentru președinția Rusiei: "Voi face totul pentru ca regimul său să cadă". Văduva lui Navalnîi vrea să continue ce a început soțul său

Văduva lui Navalnîi a declarat că își dorește să candideze pentru funcția de președinte al Rusiei. Femeie își dorește să continue ce a început soțul ei.

Elena Tasca,

Văduva lui Navalnîi vrea să continue ce a început soțul său

[Sursa foto: Capturi BBC]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iulia Nalanaia, văduva lui Aleksei Navalnîi, a declarat că va candida pentru președinția Rusiei, mărturisind că vrea să continue ce a început soțul ei.

Văduva lui Navalnîi, candidat la prezidențiale în Rusia, în viitor: "Voi face totul pentru ca regimul său să cadă"

Văduva lui Aleksei Navalnîi a declarat că își dorește să candideze la alegerile prezidențiale din Rusia. Iulia Navalnaia își dorește să schimbe Rusia, așa cum își dorea și soțul ei, Aleksei Navalnîi, care a murit în închisoare.

Citește și: Ipoteză șocantă privind uciderea lui Aleksei Navalnîi. "Un pumn puternic în zona inimii, metoda de execuție a KGB"

În prezent, Iulia nu este în Rusia și nu se poate întoarce cât timp Vladimir Putin este la conducere. Văduva lui Navalnîi a fost acuzată de extremism și riscă să ajungă la închisoare dacă pășește în Rusia.

Voi participa la alegeri... în calitate de candidat. Adversarul meu politic este Vladimir Putin. Şi voi face totul pentru ca regimul său să cadă cât mai curând posibil,

a declarat Iulia, văduva lui Aleksei Navalnîi, potrivit informațiilor BBC, citate de news.ro.

Aleksei Navalnîi a fost găsit mort în închisoare

Aleksei Navalnîi a fost condamnat în 2021 la 19 ani de închisoare pentru extremism. În luna februarie a acestui an, Aleksei, cel mai mare adversar politic al lui Vladimir Putin, a fost găsit mort în închisoarea din Cercul Arctic. Înainte de a murit, Aleksei a scris o carte, în care a povestit ce se întâmplă în închisoare.

Din păcate, o parte din scrierile sale au fost confiscate de conducerea penitenciarului.

Citeste si: Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Soția liderului Hamas Yahya Sinwar aleargă printr-un tunel din Gaza cu o geantă de 32.000 de dolari în mână- antena3.ro

Citește și: Aleksei Navalnîi urma să fie eliberat! Maria Pevchikh, aliata sa: "Negocierile pentru eliberarea lui erau finalizate". Când va fi înmormântat opozantul lui Putin?

Este atât de cald în celula mea încât abia poţi să respiri. Te simţi ca un peşte aruncat pe ţărm, tânjind după aer proaspăt. Cel mai adesea, însă, este ca o pivniţă rece şi umedă..... Este invariabil izolată, cu muzică tare în permanenţă. În teorie, acest lucru este menit să împiedice prizonierii din celule diferite să poată striga unii la alţii; în practică, este menit să înăbuşe ţipetele celor torturaţi, ar fi scris Navalnîi în memoriile sale.

Aleksei Navalnîi ar fi petrecut 295 de zile în izolare, iar în închisoare nu ar fi beneficiat de apeluri telefonice sau vizite.

Iulia Navalnaia susține că soțul său a fost ucis de Vladimir Putin. Convingerea văduvei este susținută și de Joe Biden și alți politicieni, chiar dacă Rusia nu a confirmat vreo implicare în moartea politicianului.

Citeste si: Ministrul Agriculturii a anunțat ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor! De ce crește prețul la carnea de porc? Atenționare pentru gospodine- kfetele.ro

Citeste si: Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă- radioimpuls.ro

Citeste si: Soția liderului Hamas Yahya Sinwar aleargă printr-un tunel din Gaza cu o geantă de 32.000 de dolari în mână- antena3.ro

Vladimir Putin răspunde pentru moartea şi pentru asasinarea soţului meu. Nu vreau să fie în închisoare, undeva în străinătate, într-o închisoare frumoasă, cu un computer, mâncare bună... Vreau să fie într-o închisoare rusească. Şi nu e vorba doar de asta- vreau să fie în aceleaşi condiţii în care a fost Alexei. Dar este foarte important pentru mine, a declarat Iulia Navalnaia.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI