Acum un an de zile, omul de televiziune, Cristina Țopescu petrecea Crăciunul alături de mama sa, în Germania. Jurnalista era atât de fericită, încât a ținut să își împartă bucuria și cu prietenii ei de pe rețelele de socializare: „La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu. Știu că e și el cu mine” a transmis Cristina Țopescu pe pagina sa oficială de Facebook.

Ea este mama jurnalistei TV. Cristina Țopescu a petrecut în urmă cu an, Crăciunul alături de ea, în Germania

Citeste si: Cristina Țopescu, strigăt de ajutor înainte să moară: "Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir. Te rog din suflet dă-mi un semn!"

În acea perioadă, Cristina radia de bucurie, era foarte fericită că își petrece timp cu femeia care i-a dat viață. Atunci, jurnalista TV a făcut publice mai multe poze cu Rodica Țopescu de pe vremea când era tânără.

Ea este mama jurnalistei TV. Cristina Țopescu a petrecut în urmă cu an, Crăciunul alături de ea, în Germania

Anul trecut, în luna mai, tatăl Cristinei Țopescu a decedat după lungi suferințe. Marele jurnalist sportiv a murit la vârsta de 81 de ani.

Rodica Țopescu a fost căsătorită cu Cristian Țopescu timp de 11 ani, până în 1970. Cei doi s-au căsătorit tineri și au avut un singur copil împreună, pe Cristina.

Deși Rodica a plecat din țară mult după divorțul de marele jurnalist sportiv, acesta din urmă a avut interdicție să iasă din țară din acest motiv. Cristian Țopescu a vorbit despre acest subiect într-un interviu mai vechi.

Citeste si: Știrea momentului: Cristina Țopescu va fi incinerată

„Fosta mea soţie era plecată în Germania. M-am dus la securistul clubului, unul din comuna Brebu.

Ţinea cu Petrolul, care era în «B».

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

-Tovarăşu' maior, eu de ce nu am viză de ieşire din ţară?

-Păi, soţia dumneavoastră...

-Dar eu m-am despărţit de soţia mea acum 10 ani! Ea a plecat din ţară legal, n-a fugit!

-Da, dar e ruda dumneavoastră de gradul I.

-E fosta mea soţie!

Dar n-aveau ce face. Am mers la finala cu AC Milan, în '89, însă pentru Sevilla, în '86, n-am fost trecut pe listă. Am stat acasă, m-am uitat la televizor când a apărat Duckadam”, a transmis Cristian Ţopescu în 2012, pentru Adevărul.

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cristina Țopescu a încercat să plece cu mama ei înainte de Revoluția din `89, însă nu a reușit. Jurnalista dorea să meargă în Germania, cu câteva luni înainte de Revoluție, după ce a descoperit că mama ei era suspectată de o boală gravă. Femeia a fost prinsă de securiști la graniță, apoi a fost băgată în închisoare. Timp de trei luni a fost băgată în cinci închisori, iar apoi a fost eliberată cu două zile înainte de Revoluția din 1989, conform click.ro.

Ea este mama jurnalistei TV. Cristina Țopescu a petrecut în urmă cu an, Crăciunul alături de ea, în Germania

„21 decembrie 1989. Tocmai ce ieșisem din închisoare de două zile, nici nu mă dezmeticisem bine, nu-mi venea, încă, să cred că sunt liberă. Nu știi cât de neprețuită este libertatea până nu ți se ia, până nu ai fost închis măcar o săptămână. Primim tot de ca și cum ni s-ar cuveni. Când, de fapt, nimic nu ni se cuvine și orice ne poate fi luat oricând de către alții, de viață sau de noi înșine”, a rememorat jurnalista în 2009, la împlinirea a 20 de ani de la evenimentele din decembrie 1989.

Citeste si: Prima poză din 2020 cu soția lui Ludovic Orban! Cum arată acum soția premierului

Familia Cristinei Țopescu a luat decizia ca trupul neînsuflețit al femeii să fie incinerat

Medicii legiști au stabilit că jurnalista a murit cel mai probabil înainte de Anul Nou. Mai multe pastile au fost descoperite în locuința unde a fost găsit trupul fără viață al Cristinei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si