Close sidebar
Close sidebar

Ea este tanara din Baia Mare, injunghiata de sot la locul de munca. A infipt de noua ori cutitul in ea

Alina Kantor, in varsta de 25 de ani, din Baia Mare, a fost injunghiata de sot la locul de munca. Tanara lucra ca dansatoare intr-un club de noapte, iar barbatul a venit peste ea si pur si simplu a macelarit-o.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alina Kantor, o tanara de numai 25 de ani din Baia Mare, a fost injunghiata de noua ori de sot. Barbatul a venit la clubul unde femeia lucra ca dansatoare, i-a cerut voie colegei acesteia sa intre si apoi a infipt cutitul de noua ori in ea.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

“Eram la munca, era ora 11 si i-a zis colegei mele: “Lasa-ma sa intru un minut” si eu am fugit dupa bar si m-a injunghiat. Nu a fost prima data cand m-a batut”, a declarat Kantor Alina pentru stirileprotv.ro.

Sorina Pintea, manager Spitalul Judetean Baia Mare: “Pacienta in varsta de 25 ani a ajuns la UPU cu 9 plagi injunghiate in regiunea toracica si a bratului stang. A fost operata si internata, iar viata nu ii mai este in pericol”.

Agreosrul a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI