Close sidebar
Close sidebar

Ea este un exemplu clar ca se poate orice daca iti doresti. Are 50 de ani, este paralizata de la brau in jos, dar a luat aur la JO la proba de inot!

Un nou exemplu de ambitie si daruire care arata ca daca iti propui si iti doresti ceva cu adevarat reusesti sa obti, chiar daca ai dificultati.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sportiva Zulfiya Gabidullina are 50 de ani, este din Kazahstan si tocmai ce a reusit sa castige medalia de aur la Jocurile Paralimpice de la Rio la proba de inot. Acest lucru este extraordinar, mai ales ca Zulfiya este paralizata de la brau in jos.

Medalia cucerita de ea este prima pentru tara ei la aceasta editie a Jocurilor Paralimpice.

Pana acum, sportiva din Kazahstan, a mai participat la cursele in carucioare cu rotile, dar ulterior a migrat catre inot, iar acum acest lucru i-a adus o satisfactie de neimaginat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI