Este putin trecut de ora 8.00, cand echipajul de pe ambulanta nu mai tine cont nici de protestul la care participa, la nivel national, alaturi de toti colegii.

A fost primit un apel urgent si.. alearga sa salveze o femeie inconstienta.  Cei doi abia isi mai trag sufletul, dar au grija de inima celei care a sunat pentru ajutor.

Simona si Mihai fac echipa de un an si jumatate si, tot de atunci, au invatat sa se ajute unul pe celalalt. Astazi, asistenta ii spune repede colegului ambulantier sa ii ia pacientei glicemia. Nu este treaba lui sa faca acest lucru, dar nu sta nicio clipa pe ganduri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Simona si Mihai Sunt doi oameni care isi dau si sufletul pentru pacienti.

De multe ori, nici timp nu au sa manance pentru ca asa le este meseria si o fac din tot sufletul, chiar si peste puterile lor de multe ori.

In aceasta dimineata, si-au pus in geam un afis pe care scrie simplu "Protest national!" Nu cer bani, chiar daca o asistenta castiga putin peste 2.000 de lei si un ambulantier 1.800. Din lipsa de personal, sunt nevoiti sa faca garzi si atunci veniturile cresc.

Alearga de dimineata pana seara sa salveze vieti, dar ei, salvatorii, sunt cei mai expusi.

Chiar la interventia de astazi am observat ceva.

Macar de le-ar intelege misiunea ceilalti soferi....


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si