Close sidebar
Close sidebar

El este barbatul misterios din viata Angelei Similea

De mai bine de 20 de ani, Angela Similea stie la cine sa apeleze atunci cand are nevoie de o schimbare! Are incredere totala in el, se mandreste cu talentul lui si se lasa mereu pe mainile sale iscusite! Cine este barbatul misterios din viata artistei? Aflati chiar acum, in exclusivitate!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Talent cu carul, in familia Angelei Similea! Nepotul cantaretei este un adevarat artist! Chiar daca nu i-a calcat pe urme,Sorin o face extrem de celebra sa matusa!

SORIN SIMILEA: "Eu sunt nepotul Anglei Similea. Ii place sa isi poarte paru ondulat si chiar am avut o discutie la un moment dat ca am tuns-o si mi-a zis…cred ca m-ai tuns un pic cam scurt. Nu e pretentioasa, mai ales ca mi-e matusa nu are cum sa fie pretentioasa"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Inainte sa se apuce de meseria pe care o practica din pasiune, Sorin a incercat si alte drumuri. A vrut sa se faca si designer vestimentar, dar este de 20 de ani hairstilist.

"Am vrut sa fac kineoterapie si iarasi am simtit ca a fost un lucru care nu mi se potrivea."

Totul a capatat sens in momentul in care a luat peria si foarfeca drept cele mai bune prietene.

"In ceea ce priveste nuantele care se poarta eu sunt foarte bucuros ca totusi am revenit la nuante stridente. Se poarta foarte mult violet, roz si chiar si portocaliu."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI