L-a crescut timp de un an, apoi a decis să renunțe la el ca la un obiect stricat.

Citeste si: Un tânăr din Iași și-a înscenat propria tâlhărie. Care este motivul pentru care a făcut asta

Femeia a pus lângă el o plasă cu haine și de atunci nimeni nu mai știe de el. Un locatar al blocului a anunțat Poliția, iar aceștia au reușit să dea de urma buncii copilului.

Aici, oamenii legii, au avut parte de o surpriză uriașă. Femeia a refuzat să îl ia în grijă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Secretul lui CR7! Ce mănâncă Cristiano Ronaldo pentru a fi cel mai bun fotbalist din lume

De aici, autorităţile au anunţat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar băieţelul abandonat a fost dus la spital pentru investigaţii medicale. El a rămas peste noapte în grija medicilor, iar după ce va fi externat va fi dat în grija unui asistent maternal.

"În data de 13 martie am fost sesizaţi de Primăria oraşului Adjud cu privire la faptul că un copil de aproximativ un an a fost găsit abandonat în scara unui bloc din localitate. În momentul de faţă, minorul este supus unei examinări medicale în vederea evaluarii stării lui de sănătate, iar în cazul în care nu prezintă probleme care să necesite îngrijiri de specialitate, el va fi preluat de specialiştii noştri, urmând a fi încredinţat unui asistent maternal în vederea ocrotirii până la clarificarea situaţiei", a declarat ourtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan.

Citeste si: Alex are 11 ani și vinde urzici prin oraș pentru a-și putea ajuta mama și frații! Tatăl lor a murit, iar acum el duce greul! Povestea tristă a unui copil care s-a maturizat mult prea devreme!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si