Câștigător a cinci Baloane de Aur, a unui Campionat European, dar și al altor numeroase trofee, Cristiano Ronaldo se menține într-o formă incredibilă și la 34 de ani. Iar secretul lui este, printre altele, alimentația sănătoasă.

 

Pentru a fi la cel mai înalt nivel al său, Ronaldo duce o viață extrasportivă ireproșabilă și se alimentează potrivit nevoilor saleiar asta nu înseamnă că evită și mâncărurile gustoase.

Citeste si: Ronaldo a avut o prestaţie fabuloasă în Juventus- Atletico 3-0! Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva: "De asta m-au cumpărat!"

Citeste si: La 31 de ani, Lionel Messi pare mai în formă ca niciodată

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Familia lui Cristiano Ronaldo este în doliu! Tatăl iubitei lui a decedat

Starul lui Juventus Torino este un mare fan al micului dejun și preferă că dimineața să mănânce o felie sau două de pâine cu avocado, brânză și șuncă, precum și o salată de fructe, un suc de portocale și apoi să bea o cafea sau un latte. Câteodată, el înlocuiește pâinea cu alte produse de patiserie, cum ar fi un croissant.

De asemenea, bucătarul lui Cristiano Ronaldo, Luis Lavrador, mai spune că Ronaldo inlcuieste câteodată sucul de portocale cu unul de mere, pere și ananas.

La prânz, CR7 se delectează cu pește, adeseori preferând bibanul de mare la grătar, asezonat cu lămâie și mirodenii. Fără să fie exagerat de pretențios la mâncare, Ronaldo mănâncă uneori chiar și sardine din conservă. Când are poftă, Cristiano Ronaldo înlocuiește peștele cu o friptură mare de vită.

Cristiano se asigura că este întotdeauna hidratat și spune că bea câțiva litri de apă pe zi. În apă mai pune și un mix de carbohidrați cu absorbție rapidă, care să îi furnizeze energie pe parcursul antrenamentului.

La cină, Ronaldo optează tot pentru feluri de mâncare relativ simple. Acesta mănâncă salate mari, cu ton, ouă fierte și multe legume proaspete.

Totuși, unul dintre felurile sale preferate de mâncare rămâne Bacalhau a Bras, o specialitate portugheză preparată cu cartofi prăjiți, cod, ceapă, masilne și ouă, și asezonată cu pătrunjel.

Cristiano Ronaldo vrea cea de-a șasea Liga a Campionilor din carieră. Portughezul va juca în sferturile de finală cu Juventus, după ce i-a calificat pe italieni în urmă cu câteva zile cu un joc fabulos împotriva lui Atletico Madrin în care a marcat un hat-trick și a întors soarta calificării, după ce Juve pierduse cu 0-2 meciul tur.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si