Close sidebar
Close sidebar

El este tânărul înjunghiat de propria mamă! Își dorea să devină fotbalist

Ionuț, tânărul în vârstă de 17, din Botoșani care a fost ucis de mama sa, își dorea să devină fotbalist. Băiatul a fost înjunghiat luni dimineață.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După o discuție aprinsă cu soțul ei, mama lui Ionuț a luat cuțitul și și-a înjunghiat fiul. După crimă a încercat să se sinucidă. Femeia a ajuns la spital și este în afara oricărui pericol.

Adolescentul a murit în drum spre spital, deși medicii au încercat să-l salveze.

Tânărul înjunghiat de propria mamă își dorea să devină fotbalist

Ionuț era elev la Liceul Tehnologic Petru Rareş și juca fotbal la AS Unirea Săveni. Visul lui era să devină un mare fotbalist. Valentin Livadariu, antrenorul echipei, a trăit un șoc imens atunci când a aflat că Ionuț a fost omorât de propria mamă, scrie observator.tv.

Citeste si: Actriţa Catherine Deneuve, internată în stare gravă

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

„Era un băiat liniştit, nu se ţinea de distracţii, cum este tineretul de azi. El era mai tăcut, mai retras, aşa era firea lui, dar nu am avut niciodată probleme cu el. Era disciplinat", a declarat antrenorul.

Sora băiatului, cu doi ani mai mare, a înlemnit de durere. Adolescenta și-a schimbat poza de profil pe o rețea de socializare cu una de doliu.

Oamenii au continuat să îi scrie mesaje de condoleanțe și încurajare.

Citeste si: O sportivă de doar 18 ani a fost găsită moartă în locuinţa sa

Mama lui Ionuț va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se afla dacă avea sau nu discernământ în momentul crimei. Urmează să se stabilească ce se va întâmpla cu ea după uciderea fiului.

Citeste si: Accident înfiorător în Arad. Muncitor străpuns în cădere de un fier-beton

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI