Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea a dezvaluit motivul pentru care a plecat in Costa Rica: “Medicul mi-a recomandat …”

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a vorbit, la un post de televiziune, despre viata in Costa Rica si despre motivul real pentru care a ales aceasta destinatie.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul deputat a subliniat ca medicii i-au recomandat ca in primul trimestru de sarcina sa se retraga intr-un loc mai linistit, departe de orice i-ar putea provoca stres sau ingrijorari. Acesta a fost si motivul pentru care politician a ales o destinatie insorita.

De asemenea, Elena Udrea a povestit ca viata in Costa Rica este extreme de scumpa si ca mancarea costa chiar si de 3 – 4 ori mai mult decat in Romania. 

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

„Pot fi sunata pe Whatsapp pentru ca aici telefonul costa foarte mult. Aici, lucrurile sunt foarte scumpe, cine isi imagineaza ca Costa Rica este o tara de mâna a treia trebuie sa stie ca nu iti poti permite in Costa Rica ce-ti poti permite in România. 

Aici este foarte greu sa iti cumperi o casa sau o masina.

Mâncarea in magazine este de 3-4 ori mai scumpa decât in România. Totul este foarte scump, iar convorbirile telefonice sunt si mai scumpe”, a declarat Elena Udrea, luni seara, la un post de televiziune.

Elena Udrea a plecat in Costa Rica in luna februarie, insa imediat dupa ce jurnalistii de la Rise Project au publicat informatia, avocatul fostului deputat a precizat ca aceasta se afla in Grecia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI