Un băiețel de opt ani ar fi fost bătut până la moarte de instructorul său de arte marțiale, în a doua zi după înscrierea la clubul din China, informează Daily Mail.

Citește și: Sfârșit dramatic pentru un motociclist turc. A murit pe un drum din Argeș, după ce a fost aruncat într-o camionetă pe sensul opus

Copilul, care nu a fost identificat după nume în presa chineză, s-a alăturat clubului sportiv de arte marțiale Chongde Juying din Qingdao, Shandong, pe 17 iunie.

Citește și: Tragedie în Brăila! Un tânăr de 19 ani, medaliat la culturism, s-a sinucis

Dar, pe 18 iunie, părinților săi, care plătiseră 7.680 de yuani (aproximativ 1000 de euro) pentru lecții de autoapărare timp de un an, au primit un videoclip cu el în timpul antrenamentului în care arăta „neobișnuit de palid”.

Mama copilului a remarcat că băiețelul era plin de vânătăi, care erau cel mai mult concentrate pe picioarele lui.

Medicii nu l-au mai putut salva pe micul practicant de arte marțiale

Băiatul a fost dus la Spitalul Popular din Chenyang, unde a fost declarat mort la sosire, după ce se pare că a fost bătut de instructorul său.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fișele medicale văzute de cotidianul chinez The Paper au dezvăluit că inima lui a încetat să bată cu 20 de minute înainte de a ajunge la spital.

Trei persoane legate de club au fost arestate, inclusiv cuplul de patroni și un antrenor, potrivit filialei Chenyang a Biroului de Securitate Publică din Qingdao.

Cercetările sunt în desfășurare, iar clubul nu funcționează în prezent.

Un videoclip postat online arăta un băiat purtând un tricou portocaliu cu numele clubului de arte marțiale pe spate.

El s-a prăbușit la podea când se aude vocea unei femei spunând: „Dacă continui să faci asta, mama ta mi-a spus că nu te va ridica timp de un an”, potrivit The Straits Times.

Citește și: O fetiță de doar 3 ani din Cluj a murit după ce s-a înecat cu mâncare. Copila și-a dat ultima suflare în brațele medicilor

Dlui Zhai, tatăl băiatului, i s-a trimis un videoclip cu fiul său în jurul orei 11:00 pe 18 iunie și a văzut că arăta „neobișnuit de palid”.

Mama lui i-a criticat pe antrenori că nu l-au dus mai devreme la spital. Clubul de arte marțiale a fost înregistrat abia în aprilie 2023, transmite sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si