Close sidebar
Close sidebar

Un grup de copii, alături de antrenorul lor, blocat în stațiunea montană Muntele Mic. Jandarmii au intervenit pentru a-i ajuta pe elevi

Un grup de 10 copii, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, din Timișoara, au fost ajutați de jandarmii montani să ajungă în siguranță. Aceștia se aflau alături de antrenorul lor pentru a desfășura o oră de educație fizică într-o stațiune montană.

Georgiana Balaban,

Intervenție a jandarmilor pe Muntele Mic.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În această dimineață, jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic au intervenit pentru a acorda sprijin unui grup de copii, care, împreună cu antrenorul lor s-au deplasat în stațiunea montană Muntele Mic, pentru desfășurarea unui program de pregătire fizică.

Citește și: Cod galben de vânt puternic şi ninsoare. Anunțul făcut de meteorologi

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, viscol și căderi masive de zăpadă, autoturismul cu care se deplasau cei 10 sportivi a derapat de pe partea carosabilă și a alunecat în șanț.

După aproximativ două ore, jandarmii alături de voluntari au reușit să repună autoturismul pe partea carosabilă, însoțindu-i pe aceștia până la destinație.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Niciun copil nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Elicopterul SMURD a fost solicitat pentru a salva o persoană accidentată pe Muntele Mic

Autoritățile au intervenit de urgență pentru a salva un om accidentat pe Muntele Mic. Victima a fost salvată cu ajutorul elicopterului SMURD Caransebeş.

Citește și: Ninsoarea adună turiștii la munte

Un turist de 30 de ani, accidentat pe o pârtie de schi din Muntele Mic, a fost salvat preluat, luni, de elicopterul SMURD de Caransebeş şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ce au anunțat autoritățile

„În urmă cu puţin timp, echipajul elicopterului SMURD de la Punctul de Operare Aeromedical Caransebeş a fost solicitat de salvamontiştii din Caraş-Severin pentru a ajuta la salvarea vieţii unui tânăr în vârstă de 30 de ani, accidentat la schi, pe pârtia din stațiunea montană Muntele Mic”, a transmis, luni, Inspectoratul General de Aviaţia.

Citește și: VIDEO- Traficul în Capitală după prima ninsoare- cum se descurcă șoferii?

Sursa citată a precizat că echipajul elicopterului SMURD a preluat persoana de la salvamontişti, care i-au acordat acesteia primul ajutor, şi l-au transferat de urgenţă, în mai puţin de 10 minute, la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, pentru a beneficia de asistenţă medicală complexă şi tratament de
specialitate.

Citește și: Vremea azi, 3 februarie. Meteorologii anunță ninsori în toată țara. Ce se întâmplă cu temperaturile

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI