Close sidebar
Close sidebar

Elevi cu dizabilitati, batuti si umiliti de catre profesorii unei scoli din Bucuresti. "Bat la ei ca la fasole. Trebuie pedepsiti ca sa stie de frica. Astia sunt ca animalele"

Un caz socant a captat atentia publica si face deja valuri si in presa internationala. Elevi cu dizabilitati, batuti, maltratati si umiliti de catre profesorii unei Scoli Speciale din Bucuresti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Micutii sunt batuti, legati cu lanturi si pedepsiti pentru a fi tinuti sub control, in teroare. Un profesor de acolo vorbeste despre acest lucru si este de parere ca alta solutie nu exista si ca doar asa acesti elevi cu nevoi speciale pot fi tinuti sub control.

Filmat cu camera ascunsa, el face niste dezvaluiri de-a dreptul uluitoare. Totul a fost facut intr-o discutie cu unul dintre paznicii unitatii de invatamant.

"Profesor- Eu sunt bun, bland, dar tot le mai scap cate o scatoalca la cur, ca n-am ce sa le fac, frate, oricat as vrea eu! Trebuie sa ii pedepsesc intr-un fel, sa stie de frica. Altfel se urca in capul tau.

Paznic- Doamna Guzu se impaca bine cu ei…

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Profesor- Doamna Guzu bate la ei ca la fasole. Toti batem la ei. Toti! Toate clasele, de sus pana jos. Nu exista clasa sa nu ii atinga. De injurat nu trebuie sa ii injuri, dar poti sa ii caftesti (rade). De ce nu trebuie sa ii injuri? Pentru ca pe urma vine si te injura si el pe tine.Ai

inteles? De ce ai facut aia? Doua la cur si nu mai spune nimic! Sa nu folosesti forta mai mare decat e necesar!

Profesor-(...) si Roberta a sarit peste cal, a dat mai mult decat trebuie, asta spun, nu stiu sa se opreasca.

Paznic- Nu zice nimeni, exact cum ai spus si tu, putina educatie, da' nu asa, bai frate, sa-l iei sa-l tavalesti pe jos, da-l in gura ma-sii de copil.

Profesor-(...) Eu nu ma bag peste clasa lu' ala, nu-i dau corectie, decat, ma rog, in limita bunului simt, dar nu ma duc sa-l bat, sa fac cu el... Cu ai mei fac circ, cu usile inchise si fiecare profesor face circ cu ei pentru ca altfel, stii cum sunt astia? Ca animalele alea.. si, ba, sunt zece in p... ma-sii, te las cu zece in clasa, fa tu ordine cu ei! Ca pana nu dai cu pumnu'-n masa, iti spun eu...

iti spun eu...

Paznic- Asa este...

Profesor- Dezbina si cucereste! Asa se lucreaza cu ei. Pentru ca daca ii lasi sa se uneasca te fac tandari, tandari te fac! Eu stiu din proprie experienta, da-i dracu'", se aude in inregistrarea pusa la dispozitia organelor de ancheta de catre CEDCD.

Ce declara profesorul filmat, dar si autoritatile din Romania poti sa citesti pe pagina urmatoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI