Close sidebar
Close sidebar

Elicopter cu 22 de persoane la bord dispărut de pe radar în Rusia

Un elicopter cu 22 de persoane la bord, dintre care 19 pasageri, se presupune că s-a prăbușit în peninsula vulcanică Kamceatka.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Un elicopter militar de fabricație sovietică, la bordul căruia se aflau 22 de persoane, a dispărut de pe radar, undeva în Extremul Orient al Rusiei.

"Un elicopter Mi-8(...) cu 22 de persoane la bord- 19 pasageri şi trei membri ai echipajului- a dispărut de pe radar", a declarat guvernatorul regiunii Kamceatka, Vladimir Solodov.

Căutarea elicopterului este îngreunată mai ales din cauza vizibilității reduse.

Citeste si: Cod galben de ploi torențiale și vijelii până joi, 19 septembrie. Sunt vizate 9 județe- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: CNN: Beirutul a fost transformat într-un „oraș zombi”. Ce spune compania din Ungaria, acuzată că a produs pagerele detonate- antena3.ro

„A fost efectuată o survolare a zonei, care, din păcate, nu a dat niciun rezultat", precizează Solodov într-un video făcut public pe Telegram.

Citește și: VIDEO Mister în jurul tragediei aviatice din Brazilia! Care sunt primele ipoteze?

Două elicoptere și un grup de salvatori au ajuns în peninsula Kamceatka, unde se presupune că s-ar fi prăbușit aparatul de zbor.

Accidentele aviatice sunt frecvente în această regiune a Rusiei, una sălbatică și îndepărtată, o zonă care atrage turiștii, care plătesc bani frumoși pentru a o survola și a admira peisajele absolut spectaculoase.

sursa foto: Shutterstock

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI