Close sidebar
Close sidebar

Ella de la Puterea dragostei, copilărie grea! A plecat de acasă de la 16 ani din cauza bătăilor: ”Nu am simțit niciodată dragostea de tată”

Ella de la Puterea Dragostei a avut o viață extrem de grea. Fosta concurentă a vorbit despre mama oarbă, dar și despre tatăl său extrem de violent.

A.N.C,

Ella de la Puterea dragostei, copilărie grea! A plecat de acasă de la 16 ani din cauza bătăilor: ”Nu am simțit niciodată dragostea de tată”

DISTRIBUIE
acest articol

 

”Niciodata nu am arătat în fața ei că plâng, că mă doare...Îmi amintesc că mergeam undeva și mama mă pipăia, să vadă cu ce m-am îmbrăcat, cum îmi stătea fusta, cum îmi stătea bluză, sau să vadă cum sunt, dacă sunt bine, fiindcă, atunci când eram mică, tata mă mai lovea. Eu o lăsam să termine și apoi mă duceam în cameră și plângeam, să nu simtă ea”, a spus cu ochii în lacrimi Ella de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, lacrimi amare atunci când a vorbit despre mama ei oarbă

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Andra după ce a văzut imaginile cu ea și None?

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei pleacă din competiție?! Prima ceartă cu Livian: "Nu mai pot"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”Am suferit mult, probabil de aceea, m-am deschis așa mult în fața bărbaților și am suferit, pentru că eu am nu am simțit dragostea de tată.

Ella de la Puterea dragostei, copilărie grea! A plecat de acasă de la 16 ani din cauza bătăilor: ”Nu am simțit niciodată dragostea de tată”

A fost mai greu din pricina religiei (n.r. penticostală), am fost percepută mai diferit, în sensul că eu nu aveam voie să port pantaloni sau colanți și primeam bătăi dacă o făceam. Apoi, am ajuns la adolescență și aș fi dorit să discut problemele specifice vârstei, dar eu în loc de un sfat primeam o palmă! Poate și acesta a fost motivul ca, la

un moment dat, să mă decid să plec de acasă. Aveam 16 ani și multe semne ale violenței tatălui meu pe spate.

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, imagini înainte de operațiile estetice! Roxana, fosta concurentă, a avut o reacție dură când a văzut-o pe blondină: "Înainte de plastificație"

Citeste si: Poza cu Mary de la Puterea Dragostei care i-a uimit pe toți! "Ai slăbit rău"

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri despre Bianca de la Puterea Dragostei, iubita lui Livian: "Părul lung și mintea scurtă"

Nu mai suportam. Degeaba încerca mama să fie bună, nu avea putere în fața tatălui meu, care, din cauza mea o lovea și pe ea. Asta a fost atunci, acum, spun că, indiferent ce s-a întâmplat, eu îmi respect și îmi iubesc părinții nespus, cu bune și cu rele”, a mai spus bruneta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI