Mama fostei concurente se confruntă cu o afecțiune gravă de peste 40 de ani.

Mama Ellei de la Puterea Dragostei este oarbă de mai bine de 40 de ani, de pe vremea când avea doar 14 ani.

Ella de la Puterea dragostei, lacrimi amare atunci când a vorbit despre mama ei oarbă
Ella de la Puterea dragostei, lacrimi amare atunci când a vorbit despre mama ei oarbă

”Mama mea a rămas oarbă de la 14 ani din cauza unui abces făcut la o măsea care avea să ajungă la creier. S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au făcut nu mai puțin de patru operații pe creier, dar, din nefericire, fără rezultat! Trei dintre intervenți au fost OK, dar medicii au considerat că

mai este necesară încă una, fiindcă mai existau urme de infecție în zona capului. Aceasta avea să fie însă un eșec, întrucât la operație, i-au fost atinși nervii optici și atunci mama și-a pierdut definitiv vederea”, a vorbit Ella de la Puterea dragostei despre femeia care i-a dat viață, în premieră, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Andra după ce a văzut imaginile cu ea și None?

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei pleacă din competiție?! Prima ceartă cu Livian: "Nu mai pot"

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, imagini înainte de operațiile estetice! Roxana, fosta concurentă, a avut o reacție dură când a văzut-o pe blondină: "Înainte de plastificație"

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, mesaj neașteptat pentru Simina

Ella de la Puterea dragostei, lacrimi amare atunci când a vorbit despre mama ei oarbă
Ella de la Puterea dragostei, lacrimi amare atunci când a vorbit despre mama ei oarbă

Ella de la Puterea dragostei a vorbit despre mama sa oarbă și despre modul în care a încercat să o vindece de-a lungul timpului. ”Pe parcursul anilor, am încercat să o ajutăm toți, cei din familie! Îmi aduc aminte că acum 15 ani, am abordat un medic celebru din Detroit, chiar s-a și intervenit la o emisiune pentru a putea găsii banii necesari să mergem în America, dar fără mari reușite.

Nu am putut ajunge acolo, vă spun sincer, și fiindcă aveam nevoie de 85.000 de dolari, o sumă foarte mare, exorbitantă, dar și pentru că ni s-a explicat și faptul că dacă am fi operat-o, nu ar fi avut decât 1% șanse să vadă. Așa că am renunțat la idee. Ulterior, am contactat un alt doctor specialist în oftalmologie și intervenții de mare risc la nivel ocular și el chiar mi-a dat lovitura de grație. Mi-a explicat că nu se mai putea face nimic, deoarece la vârsta ei, jumătate din creier era mort și era practic imposibil să reacționeze la stimuli. Vă dați seama, mama are 56 de ani, este atât de tânără și nu poate deschide ochii, este dureros și frustant”, a mai povestit Ella.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si