Close sidebar
Close sidebar

Ella de la „Puterea Dragostei” și Jador: „Ce păcat că ai distrus o iubire”

Jador și Ella de la „Puterea Dragostei” au format un cuplu în casă pentru o perioadă bună de timp. Cei doi s-au despărțit, iar fanii au decis să le dedice o melodie iar pe fundal să ruleze secvențe cu cei doi.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Vreau să mă respecte măcar pe jumătate cât îl respect eu. Mai bine sufăr acum decât să sufăr o viață întreagă” a transmis Ella de la „Puterea Dragostei” într-un clip video.

Citeste si: Jador cântă și colinde! ”O, ce veste minunată!”, dedicat fanilor direct de pe aeroport

Ella de la „Puterea Dragostei” și Jador: „Ce păcat că ai distrus o iubire”

Jador de la „Puterea Dragostei” i-a dat replica: „Nu avem nicio legătură, nici nu vreau să am, nici nu o să am! Sper să-mi respectați decizia pentru că eu chiar vreau să aleg pe cineva care merită inima mea.”

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Citeste si: Jador și Bogdan Mocanu, din nou la Puterea Dragostei!? “S-a despărțit de Andra și ne-am întors în Turcia”

Ella de la „Puterea Dragostei” a continuat prin a spune: „Noi nu ne-am dat niciodată o șansă reală, noi nu ne-am spus niciodată: de azi înainte să ne dăm o șansă să vedem dacă funcționează, de azi înainte sunt iubitul tău, ești iubita mea.

Nu! Nu ne-am dat!”.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei a pus ochii pe Cristina Pucean! A cerut-o la mama ei: "Mama Cristinei nu este de acord cu relația, dar tot o să fie a mea"

În prezent, Jador este în afara emisiunii „Puterea Dragostei” difuzată pe Kanal D, iar Ella este în casă, dar nu formează un cuplu cu nici-un băiat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI