Jeff Bezos a revendicat luni titlul de cea mai bogată persoană de pe Pământ, depășindu-l pe Elon Musk, potrivit Bloomberg Billionaires Index.

Citește și: Prima reacție de la Meta, după pana masivă. Ce a postat Mark Zuckerberg pe rețeaua X?

Averea netă a fondatorului Amazon a fost de 200 de miliarde de dolari, în timp ce Musk a rămas în urma lui Bezos, cu 198 de miliarde de dolari.

Elon Musk a pierdut 31 de miliarde de dolari în ultimul an

Elon Musk a pierdut aproximativ 31 de miliarde de dolari în ultimul an, în timp ce Bezos a câștigat 23 de miliarde de dolari, potrivit CNN.

Acțiunile Tesla au scăzut cu peste 7% după publicarea informațiilor privind trendul de scădere care afectează afacerile lui Musk.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planetă

Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planetă

Luptă între miliardari pentru titlul suprem

Musk a revendicat titlul de cea mai bogată persoană din lume în mai 2023, depășindu-l pe CEO-ul grupului Louis Vuitton (LVMHF), Bernard Arnault, care conduce unul dintre cele mai mari conglomerate din lume.

Cei trei miliardari — Musk, Arnault și Bezos — au fost în competiție între ei pentru primul loc de luni de zile.

Bernard Arnault a deținut titlul suprem în timp ce averea sa a crescut din cauza unui boom al vânzărilor de bunuri de lux care a contribuit la creșterea prețului acțiunilor LVMH.

De la începutul acestui an, acțiunile Tesla au scăzut cu aproximativ 24% până în prezent. Potrivit CNN, titlul de cea mai bogată persoană de pe pământ se schimbă la fiecare câteva luni, în funcție de performanțele pieței bursiere.

Începând din 2020, averea netă a celor mai bogați cinci oameni de pe pământ a crescut vertiginos cu 114% până la un total de 869 de miliarde de dolari, după ce a luat în considerare inflația, conform raportului anual al Oxfam privind inegalitatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si