Ema Uta este îndragostită de călătorii. Vedeta, make-up artist apreciat la noi în țară, pleacă în pauzele dintre cursurile de machiaj profesional pe care le predă în vacanțe exotice  unde își etalează trupul și vizitează locuri în care nu mulți pot ajunge.

Destinațiile exotice, preferatele Emei Uta

Dintre toate vacanțele petrecute în străinătate, vedeta spune că preferatele ei au fost cele din destinații exotice precum Bahamas sau Kenya.

Citeste si: Vacanță în savuroasa Grecie sau un city break în sofisticatul Dubai?

Printre experiențele inedite pe care le-ar repeta oricând se numără întâlnirea cu iguane de pe Plaja Guana Cay din Bahamas. Destinația este una foarte cunoscută, unde turiștii vin adesea să facă fotografii și să atingă iguanele. 

Citeste si: Zile libere 2022: Când are loc următoarea mini-vacanţă pentru români?

"În Kenya am fost la Giraffe Manor. Este un hotel boutique construit în 1932, iar în 1982 a fost declarat hotel și disponibil pentru turiști unde se regăsesc girafele", a mai spus Ema. 

Vacanță romantică în Maldive

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

În cea mai recentă vacanță, Ema a fost alaturi de noul ei iubit, Alex Bodi. Cei doi au vizitat locuri de vis, s-au dat pe topogane supradimensionate, s-au relaxat la spa și au facut sport zilnic în resortul cu vedere superbă spre apa de azur.

Ea a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care Alex Bodi o ia în brațe și a arătat pentru prima oară, în public, că sunt apropiați.

Citeste si: Ema Uta și Alex Bodi, vacanță romantică

Despre începuturile relației dintre cei doi, Ema spune: 

"Nu a fost nevoie să mă cucerească neapărat, a fost o atracție instantă de la prima vedere." 

Secretele frumuseții Emei Uta

Despre felul cum reușește să își întrețină fizicul, ea ne-a dezvaluit secretul: aleargă pe bandă zilnic și mănâncă foarte mult pește și legume. Dimineața la micul dejun combină fulgii de ovăz și fructele.

Citeste si: VIDEO- Alimente care pot accelera metabolismul, recomandate pentru slăbit

Cu sinceritate si pasiunea pentru make-up, Ema Uta și-a cucerit un loc de top printre vedetele de la noi, iar cursurile susținute de ea sunt mereu pline de doamne și domnișoare care vor sa afle tainele machiajului și secretele unui ten perfect.

Citeste si: 4 moduri în care un somn de calitate te poate ajuta să slăbești

Acum ea spune că are un program foarte încărcat pentru că are în pregătire două proiecte: o colecție de cosmetice și o aplicație de make up.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si