În cadrul galei au fost premiate numeroase companii de top din România care performează în spiritul unei bune colaborări dintre cele două țări prietene, România și Turcia. Andreea Stravoiu, vedetă Kanal D, a ridicat premiul în numele echipei "ROventura".

" Fiecare premiu ne onorează și suntem fericiți că telespectatorii descoperă alături de noi lucruri minunate despre frumusețile României. Cu fiecare ediție purtăm telespectatorii în cele mai interesante destinații turistice, descoperim împreună “file” de istorie și obiceiuri ale comunităților în mijlocul cărora ajungem. 

Astfel, deschidem apetitul românilor și nu numai să se aventureze, să se bucure de locuri și oameni, să călătorească. Este o bucurie să mă aflu aici în această seară specială și mulțumesc în numele colegilor mei de la "ROventura" pentru acest premiu",  a declarat Andreea Străvoiu. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Sâmbătă, începând cu ora 14:45, la "ROventura": Bran, locul încărcat de istorie și legendă

În cadrul galei au fost acordate distincții și premii unor companii de prestigiu care aduc plus valoare comunităților în care activează și pun umărul la buna colaborarea a două țări prietene, România și Turcia.

"ROventura", emisiunea prezentată de Andreea Străvoiu și George Mihai, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 14.45,

la Kanal D poartă telespectatorii în destinații inedite și prezintă oameni și locuri extraordinare care nasc dorința de a călători și bucuria de a descoperii comunități extraordinare, obiceiuri frumoase, "file" de istorie și bucate tradiționale păstrate din străbuni în diferite zone ale României. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si