Close sidebar
Close sidebar

Enoriasii sar in apararea lui Cristian Pomohaci: "Datorita rugaciunilor spuse de el, eu sunt om"

Scandalul in care este implicat preotul Cristian Pomohaci a impartit enoriasii lui in doua tabere: unii care cred in nevinovatia preotului si altii care se tem de puterea lui.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In timp ce o parte dintre enoriasi cred ca preotul e vinovat, ba chiar sustin ca se tem de ei, altii cred cu tarie in nevinovatia preotului.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Un vechi prieten al preotului a povestit in cadrul unei emisiuni TV ca era la un pas sa-si piarda vederea daca nu era parintele Pomohaci. Potrivit declaratiilor acestuia, dupa ce Cristian Pomohaci s-a rugat o perioada pentru el a inceput sa se simta mult mai bine.

„Datorita rugaciunilor spuse de Cristian Pomohaci, eu astazi, dupa 26 de ani, eu sunt om.(...). Eu il cunosc dinainte sa fie preot.

(...). Era un om foarte bun.(...). Prin rugaciuni m-a vindecat, nevasta-mea mergea la el la biserica, eu nu m-am dus, iar el se ruga – nevasta-mea mergea cu cate o bluza, cu cate un tricou. Iar eu simteam o usurare in secunda in care imbracam acea haina. Nu, personal nu am fost, nu am putut fi transportat", a povestit barbatul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI