Close sidebar
Close sidebar

"Eram sigur că ceva nu e în regulă". Tatăl Andreei, studenta din Timișoara ucisă cu cruzime de iubitul ei, face dezvăluiri despre ultimele clipe ale tinerei

Au fost momente cumplite, luni dimineața, pentru familia și prietenii Andreei Morega, tânăra studentă din Gorj care a murit ucisă la Timișoara cu peste 30 de lovituri de cuțit aplicate de iubitul ei. Cei dragi au venit la IML Timișoara pentru a ridica trupul neînsuflețit al fetei.

Sorin Negru,

Andreea Morega, tânăra studentă ucisă la Timișoara

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rude, prieteni, dar și o mulțime de studenți, colegi cu Andreea Morega s-au adunat luni dimineață la Institutul de Medicină Legală Timișoara, unde părinții fetei au venit să o ia acasă pentru a o înmormânta creștinește.

Tinerii au aprins candele și s-au rugat pentru sufletul Andreei, studenta de la Medicină care a sfârșit la numai 21 de ani într-un apartament din Timișoara, unde iubitul ei a ucis-o cu 30 de lovituri de cuțit după o criză de gelozie.

Citește și: Ipoteza criminaliștilor, în cazul tinerei studente ucise în Timișoara: „O socotea ca pe propria lui marfă”. Ce ascundea, de fapt, Mirel?

Colegii celor doi sunt în stare de șoc și nu își explică tragedia, cum i s-au putut întunecă mințile lui Mirel Dragomir pe care nu îl credeau în stare de o asemenea faptă.

Tată Andreei, la capătul puterilor: "Nu mai avem niciun ţel în viaţă, nu mai avem pentru ce lupta"

Tatăl Andreei a vorbit în fața tinerilor care au venit să îi aducă un omagiu colegei lor.

Bărbatul a ținut un discurs emoționant și dureros:

" Vă rog să o scuzaţi pe Andreea dacă v-a greşit cu ceva! Şi să o aveţi în amintirea voastră! Noi oricum suntem... Era primul nostru copil, nu mai avem niciun ţel în viaţă, nu mai avem pentru ce lupta!”, a spus tatăl Andreei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tatăl fetei a povestit că Andreea ar fi urmat să meargă acasă și să își revadă părinții, iar cu doar o oră înainte de a fi ucisă aceasta i-a dat un mesaj tatălui său în care i-a spus că urmează să își facă bagajul și să se urce în autobuz.

Andreea Morega, tânăra studentă ucisă la Timișoara

[Sursa foto: Facebook]

"Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea"

Tatăl fetei a simțit că este ceva în neregulă din momentul în care fata nu a mai răspuns la telefon, nici la mesaje.

„La 11 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele, îşi face bagajul şi vine acasă şi îmi trimite mesaj când se urcă în autobuz să vină. La 12 era autobuzul să plece. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face. Nu mi-a răspuns. Am sunat-o. N-a răspuns. Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea. Am luat maşina şi am plecat spre Timişoara”, a declarat tatăl ei, potrivit Antena3.

„Am oprit la Herculane şi acolo la postul de poliţie am vorbit. Stând acolo au mai sunat pe aici şi au aflat că e ceva şi asta a fost...”, a mai explicat el.

De ce a fost ucisă Andreea Morega

Andreea era foarte apropiată de părinții ei, însă aceștia nu îl cunoșteau pe Mirel Dragomir sau cel puțin nu ca fiind iubitul ei. Scenariul luat în calcul de apropiații Andreei este cel în care tânăra l-ar fi refuzat pe Mirel, care ar fi făcut o obsesie pentru ea și își dorea mai mult decât o simplă prietenie cu aceasta.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma repetatelor refuzuri, tânărul s-ar fi simțit rănit și ar fi ajuns într-un stadiu exagerat de gelozie și furie, aspecte care au condus către moartea violentă a tinerei studente.

Criminalul Andreei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor. Deși a încercat să fie cercetat în arest la domiciliu, cererea lui a fost respinsă.

Tânărul suspectat de comiterea crimei teribile

[Sursa foto: Facebook]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI