Gabriel a murit la scurt timp dupa ce a ajuns la sppital, iar modul in care acesta arata atunci cand a fost adus, i-a ingrozit chiar si pe medici.
Mama baiatului si concubinul acesteia l-au torturat pana cand trupul firav al baiatului a cedat.

Citeste si: La 92 de ani batranul din imagine a avut o ultima dorinta inainte de moarte: aceea de a-si tine de mana sotia pentru ultima oara. E incredibil ce s-a intamplat cand si-au impreunat mainile

Pearl Fernandez, mama baiatului, si Isauro Aguirre, concubinul acesteia, au crezut ca baiatul de 8 ani ar fi homosexual si au vrut sa il pedepseasca. Gabriel a fost fortat sa dorma intr-o cusca de lemn si chiar sa manance fecale de pisica.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In noaptea in care a fost adus la spital, acestia le-au spus medicilor ca baiatul de 8 ani a cazut in dus. Medicii si-au dat imediat seama ca ceva mult mai grav este la mijloc si au chemat imediat politia.

Asistenta medicala care s-a ocupat de baiat a declarat in fata judecatorilor: "Rani deschise, vanatai, umflaturi... avea urme pe picioare. In dreptul gatului, pielea lipsea.

Din cap pana in picioare, Gabriel era plin de rani".

Medicii legisti au declarat ca au gasit alice in plamanii baiatului, craniul era spart, trei coaste erau rupte, iar pe tot corpul prezenta arsuri.


Fratii acestuia au recunoscut in fata anchetatorilor ca Gabriel a fost batut si torturat mult timp inainte de a-si pierde viata.
Mama lui Gabriel si concubinul acesteia au fost arestati, iar un proces este in curs de desfasurare, scrie Daily Mail. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si