Close sidebar
Close sidebar

Este doliu în lumea filmului după ce un renumit actor a fost răpus de cancer

Unul dintre actorii îndrăgiți din Star Trek a murit la vârsta de 79 de ani. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer pulmonar.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lumea filmului de la Hollywood este în doliu după anunțul făcut de copiii artistului. René Auberjonois s-a luptat cu boala în tăcere, până a decedat la Los Angeles. Actorul american de origine franco-elveţiană este renumit pentru rolul său din “Star Trek: Deep Space Nine” din anii ’90. Pe 1 iunie 2019 actorul a împlinit 79 de ani.

Citeste si: Viorica Dăncilă, în doliu. Cea mai apropiată persoană a fostului premier a murit

„Cu inima îndurerată confirmăm că René a murit astăzi (duminică, 8 decembrie)”, scrie pe site-ul oficial al actorului. Fiul star-ului a făcut anunțul decesului dar și natura bolii de care suferea tatăl său: cancer pulmonar metastatic, arată CNN.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Amalia Năstase, în doliu. A murit un mare artist

René Auberjonois este cunoscut pentru rolul Odo, şeful securităţii staţiei spaţiale DS9, care poate lua multiple identităţi, în legendara serie science-fiction. Foşti colegi ai actorului din Star Trek au transmis condoleanţe pe rețelele de socializare.

Este doliu în lumea filmului după ce un renumit actor a fost răpus de cancer

„Este o pierdere groaznică… A fost un om minunat, grijuliu şi inteligent. Când mă uit la stele, mă voi gândi la tine, prietene”, a transmis actorul George Takei pe contul său de Twitter.

Citeste si: Sărbătoare pentru creștini, miercuri, 11 decembrie. Vezi ce români își vor serba numele

„Te voi păstra în gândurile mele şi îmi voi aminti o prietenie minunată cu Rene”,

a scris la rândul său actorul William Shatner.

Cariera lui René Auberjonois se întinde pe câteva decenii şi a inclus roluri pe Broadway, la Hollywood şi pe micul ecran. El a jucat în serialul „Boston Legal” din anii 2000 şi în câteva filme, între care „M*A*S*H” din 1970 şi „McCabe and Mrs Miller”.

Artistul a avut împreună cu soţia sa Judith doi copii, Tessa şi Remy, care au devenit şi ei actori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI