Preotii spun ca de astazi trebuie sa ne abtinem de la multe lucruri, nu doar de la lapte, carne si oua. Pe lista placerilor interzise, au inclus mai nou si retelele de socializare.

Citeste si: Concurent nou la Exatlon, în tabăra Războinicilor? "Îi rup pe Faimoşi! Vreau să le arăt lui Surdu şi Costin ce înseamnă să lupţi până la capăt"

Abstinenta virtuala e necesara, spun preotii, care ne sfatuiesc, la inceput de post, sa nu mai stam atat de mult pe Facebook.

"E necesar sa limitam tot ce inseamna imprastiere, tot ceea ce inseamna o supraincarcare de informatii cum ar fi de exemplu aceasta risipire a omului care sta prea mult pe internet, care sta pe retelele de socizliare, care e tentat sa se uite la seriale interminabile.", spun preotii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: S-a aflat cine este mama copiilor abandonați pe un câmp din Botoșani! Polițiștii au dus-o la audieri!

Retelele de socializare sunt, mai nou, pacatul lumii moderne. Preotii le-au inclus pe lista placerilor interzise in post si spun ca in goana dupa aprecieri virtuale, uitam sa ascultam chemarea Domnului. Rataciti printre postari, pierdem astfel adevaratul sens al vietii.

"Avem nevoie de timp petrecut cu noi insine si cu Dumnezeu, ori pentru asta e nevoie de un picut de inchidere in sensul bun ca sa ne adancim spre cele launtrice."

, explica acestia.

Citeste si: Bunicul băiețelului de 12 ani electrocutat în gara la Valul lui Traian este devastat de durere! "Sper să treacă peste necazul ăsta!"- Abia și-a stăpânit lacrimile când a vorbit despre nepotul lui!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si