In timpul paradei traditionale "Trooping The Colour" de la Londra, unul dintre soldati a cazut cu fata in jos in timpul paradei. El a fost luat pe targa si transportat la spital.

Suverana, care a purtat o haina si o palarie de un verde fluorescent, a strabatut distanta dintre Palatul Buckingham, resedinta sa in capitala britanica, si locul de desfasurare a Horse Guards Parade intr-o caleasca deschisa, pentru a asista la defilarea Trooping the Colour, relateaza DPA.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Elizabeth a II-a, in vârsta de 90 de ani, cel mai longeviv monarh britanic, a fost insotita in caleasca de printul consort Philip, in vârsta de 95 de ani, in uniforma regala si purtând caciula traditionala din blana de urs.

Mii de persoane au aclamat coloana, in care s-au aflat mai multi membri ai Casei Regale, relateaza news.or.

Festivitatile continua duminica in apropiere de Palatul Buckingham, unde aproximativ 10.000

de persoane sunt asteptate la Patron's Lunch.

Cei mai multi dintre invitatii la aceasta petrecere de strada, organizata de Peter Phillips, unul dintre nepotii reginei, fac parte din aproximativ 600 de asociatii de caritate si alte organizatii aflate sub patronaj regal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si