UPDATE: Fiindcă practica de mic sport de performanță, nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea tragedie.

„Din păcate boala coronariană își face apariția la vârste din ce în ce mai tinere, e un lucru pe care l-am observat și noi în unitățile de primiri urgențe. Pe de altă parte, sigur se poate complica până la apariția infarctului de miocard, care este o boală cu potențial letal”,

a explicat Mihai Grecu, medic șef UPU, pentru Știrile Kanal D.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Daniel S. s-a stins din viață ieri, în bazinul de înot pe care îl frecventa cu regularitate. Tânărul în vârstă de 31 de ani a fost sportiv de performanță și a murit după ce ar fi suferit, se pare, un al doilea infarct în decurs de o lună.

Potrivit primelor informații aflate în exclusivitate de reporterul Știrile Kanal D, Daniel ar fi petrecut 14 minute sub apă până când a fost scos la suprafață și i-au fost aplicate manevre de resuscitare. Din păcate, cele 14 minute i-au fost fatale fostului sportiv de performanță.

Citește și: Tragedie în Timișoara! Un fost sportiv a murit în bazinul de înot, sub privirile îngrozite ale martorilor. Ipoteza anchetatorilor

Bazinul unde a murit Daniel

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Daniel a murit în bazinul de înot pe care îl frecventa

Dani a murit la 31 de ani în timp ce înota în bazinul Dacia, loc pe care obișnuia să îl frecventeze.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânărul era pasionat de sport. Daniel S. făcea parte dintr-un club de înot din Timișoara, club ce reunea persoane care au împlinit vârsta de 18 ani și care au ca pasiune înotul, printre ei numărându-se foști sportivi, precum și persoane care nu au practicat niciodată acest sport la nivel de performanță.

Un videoclip postat pe Facebook, pe pagina clubului de înot din care făcea parte, îl arată pe Daniel în timpul unei competiții care a avut loc în 2017. Tânărul era aplaudat și numele lui a fost scandat de către spectatori.

Ieri, în timp ce făcea ture de bazin, Daniel nu a mai ieșit la suprafață. Ar fi fost scos din apă abia după 14 minute, care i-a aplicat manevrele de resuscitare pentru a-l readuce la viață.

Daniel, fost înotător de performanță, ar fi suferit un infarct și ar fi petrecut sub apă aproape un sfert de oră. Din păcate, medicii de pe ambulanța ajunsă la fața locului au fost nevoiți să îi declare decesul.

El e Daniel, tânărul înecat în bazin, în Timișoara

[Sursa foto: Facebook]

"La data de 28 mai a.c., în jurul orei 19:51, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost găsită într-un bazin de înot din municipiu, inconștientă.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Echipajul medical prezent la fața locului a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii întregii situații de fapt", se arată în comunicatul transmis de IPJ.

Citește și: VIDEO Terorizați de vecini! O familie din Timișoara trăiește un coșmar, fiind păgubiți zi de zi. De la ce a pornit totul

El e Daniel, tânărul înecat în bazin, în Timișoara.

[Sursa foto: Facebook]

Administrația locală a orașului a anunțat că bazinul Dacia este închis astăzi și că oamenii legii încearcă să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu Daniel S.

Dani ar mai fi suferit un infarct luna trecută

Sportivul ar fi știut, se pare, că are probleme cardiace. Reporterul Știrile Kanal D a aflat că Daniel ar mai fi suferit, se pare, un infarct nu în urmă cu mult timp.

Daniel s-ar fi aflat la sala de forță în plin antrenament, luna trecută, când ar fi suferit primul infarct. El ar fi primit îngrijiri medicale de urgență la momentul respectiv. Ulterior, ar fi primit acordul medicilor să se reapuce de sport, motiv pentru care tânărul s-a reîntors la pasiunea lui, înotul.

Daniel S. avea să se stingă din viață la o lună de la primul infarct, în bazin, în timp ce înota.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si