Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV. Noi imagini cu criminalul din Făget

Avem imagini in exclusivitate cu criminalul din Faget, filmat de camerele de supraveghere imediat dupa atacul din parc. A omorat in bataie un pensionar si a lasat-o in coma pe sotia lui, apoi individul a trecut cu bicicleta pe langa doi politisti si a mai atacat alte 4 persoane. Oamenii legii nu l-au observat pe individ, ba chiar au trecut pe langa el indiferenti.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ionel Boldea, criminalul turbat de furie, a fost surprins de camerele de supraveghere chiar cand intra in parc, pe bicicleta. Acolo, a snopit in bataie un cuplu de pensionari. Pe sotul femeii l-a ucis fara sa ezite, iar ea e in coma, la spital.

Un detaliu incredibil socheaza! Boldea e filmat dupa atac, in timp ce trece pe langa o masina de politie. Fumeaza, conduce fara sa tina mainile pe ghidon si se indreapta spre urmatoarele tinte, alese la intamplare.

Agentii de politie nici nu-l observa ci sunt grabiti sa ajunga in parc, unde martorii anuntasera deja prin 112 dublul atac.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dupa ce a atacat cu un par alte 3 persoane, individul s-a refugiat in casa unui barbat. Despre Ioan Ragorit se spunea ca e prieten cu ucigasul, insa omul sustine ca se stiau doar din vedere. Boldea a dat buzna in casa lui si s-a spalat de sange.

Citeste si: VIDEO| Victimele care au supraviețuit atacurilor din Făget luptă pentru viața lor. Mărturia unei femei lovite de criminal

In tot acest timp, oamenii legii- doi agenti rurali- ar fi luat si ei urma criminalului. In loc sa intre in casa cu armele pregatite, politistii s-ar fi inarmat cu o bata.

Boldea i-ar fi snopit si pe ei in bataie, apoi a furat masina din curtea oamenilor si a fugit in tromba, spulberand gardul casei.

Oamenii care-l cunosc indeaproape pe acest criminal barbar spun ca drogurile i-au intunecat mintea. Decazuse din ce in ce mai rau si devenise violent

Cocaina, amfetamina si marijuana avea in corp Boldea cand a comis cele 6 atacuri. In mintea lui, o icoana ce reprezenta divinitatea e de vina pentru ce a facut.

Ionel Boldea, in varsta de 33 de ani, este acum arestat preventiv pentru

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI