A început numărătoarea inversă până la premiera celui mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, care va începe miercuri, 20 aprilie, la 22:30, și va fi difuzat 3 zile pe săptămână, de miecuri până vineri, la Kanal D!

Citeste si: În acest weekend, duminică, prima Gală a reality-ului “Casa iubirii”, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D!

Platoul de la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” este unul spectaculos, creat special pentru această emisiune, la cele mai înalte standarde tehnologice. Iată și primele imagini cu platoul emisiunii, pe care le puteți vedea în galeria foto.

Primele imagini cu platoul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Platoul emisiunii „Jocul cuvintelor”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ilinca Vandici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. ”Frumusețea deschide uși, dar nu le poate ține deschise niciodată”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” este un quiz show dedicat întregii familii, tot cei din fața micilor ecrane putând să își antreneze mintea, căutând și ei soluțiile definițiilor oferite de prezentatorul show-ului.

Primele imagini cu platoul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Emisiunea prezentată de Dan Negru.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În fiecare ediție, 5 concurenți își vor testa cunoștințele de vocabular și spontaneitatea, pentru a intra în posesia unor premii importante în bani. Fiecare concurent are doar 4 minute la dispoziție pentru a da soluțiile la cele 14 definții enunțate de Dan Negru.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, la „Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive- Mărturisiri impresionante ale artistului momentului, cu cea mai rapidă ascensiune în trending-ul din România

Nu pierdeți premiera celui mai antrenant quiz show “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, miercuri, 20 aprilie, la 22:30, la Kanal D! Emisiunea va fi difuzată 3 zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D!

Primele imagini cu platoul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Dan Negru la Kanal D.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: EXCLUSIVITATE. Primele imagini cu platoul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Cel mai atractiv quiz show va avea premiera miercuri, 20 aprilie, la 22:30


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si