UPDATE 20.00: La ora 19.00, cu două ore înainte de închiderea urnelor, Nicuşor Dan avea un avans de 5 procente în faţa Gabrielei Firea, susţin surse politice pentru Adevărul. Cifrele sunt furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL- urilor. Diferenţa va creşte în cazul în care prezenţa la urne se va menţine pe un trend ascendent.  Dreapta ar putea câştiga 5 din cele 6 sectoare: cea mai strânsă luptă se duce la Sectorul 4.


Potrivit surselor din cadrul partidelor, analizele pe datele de tip exit-poll arată că, spre deosebire de 12.00, candidații PNL au dobândit un avans față de candidații PSD.

La  Primăria Capitalei, Nicușor Dan are un avans, ambii candidați fiind peste 40%, însă tendința este una favorabilă lui Nicușor Dan. Traian Băsescu a recuperat față de ora 12.00 și se apropie de 10%, însă restul candidaților rămân sub 5%.

În  Sectorul 1, Clotilde Armand a recuperat și a trecut pe primul loc, iar Dan Tudorache a scăzut sub 40%. Surpriza este Ioana Constantin, de la PMP, care are un scor mai bun decât cel al lui Băsescu.

Citeste si: Rezultate alegeri locale 2020. Capitala, pe ultimul loc al prezenței la vot din țară. Cine câștigă dacă prezența e mică

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

La  Sectorul 2, unde favorit era Dan Cristian Popescu, de la PSD, necunoscutul Radu Mihaiu poate produce surpriza, fiind pe primul loc. Neculai Onțanu rupe o parte semnificativă (peste 10%) din scorul PSD.

Rezultate EXIT POLL ora 16.00

La  Sectorul 3, Robert Negoiță este încă pe primul loc, însă își vede poziția amenințată de Adrian Moraru, candidatul PNL-USRPLUS. Candidatul PSD, Aurelian Bădulescu, este abia pe locul 3.

Citeste si: Exit Poll ora 09:00 Alegeri Locale. Rezultatele parțiale pe sectoarele din București

Sectorul 4  este singurul sector în care PSD pare sigur de victorie, Daniel Băluță având un avans confortabil față de Simona Spătaru.

O luptă aprigă se dă la  Sectorul 5, unde Daniel Florea și Cristian Băcanu sunt la egalitate, urmați la mică distanță de Piedone. Vanghelie sare și el de 10%.

Citeste si: Două femei s-au bătut în fața secție de vot! Forțele de ordine au intervenit!

În  Sectorul 6, actualul primar, Gabriel Mutu (PSD), pare că se îndreaptă spre o înfrângere în fața liberalului Ciprian Ciucu, distanța dintre cei doi majorându-se față de ora 12.00.

Stiripesurse.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si