Close sidebar
Close sidebar

EXIT-POLL ora 19.00 Alegeri Locale 2020. Ce partid se află pe primul loc în Capitală

Situația votul din Capitală a cunoscut în ultimele patru ore câteva schimbări importante. Lupta se menține strânsă în unele zone, însă candidații PNL „se mișcă” mai bine decât candidații PSD.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE 20.00: La ora 19.00, cu două ore înainte de închiderea urnelor, Nicuşor Dan avea un avans de 5 procente în faţa Gabrielei Firea, susţin surse politice pentru Adevărul. Cifrele sunt furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL- urilor. Diferenţa va creşte în cazul în care prezenţa la urne se va menţine pe un trend ascendent.  Dreapta ar putea câştiga 5 din cele 6 sectoare: cea mai strânsă luptă se duce la Sectorul 4.

Potrivit surselor din cadrul partidelor, analizele pe datele de tip exit-poll arată că, spre deosebire de 12.00, candidații PNL au dobândit un avans față de candidații PSD.

La  Primăria Capitalei, Nicușor Dan are un avans, ambii candidați fiind peste 40%, însă tendința este una favorabilă lui Nicușor Dan.

Traian Băsescu a recuperat față de ora 12.00 și se apropie de 10%, însă restul candidaților rămân sub 5%.

În  Sectorul 1, Clotilde Armand a recuperat și a trecut pe primul loc, iar Dan Tudorache a scăzut sub 40%. Surpriza este Ioana Constantin, de la PMP, care are un scor mai bun decât cel al lui Băsescu.

Citeste si: Rezultate alegeri locale 2020. Capitala, pe ultimul loc al prezenței la vot din țară. Cine câștigă dacă prezența e mică

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

La  Sectorul 2, unde favorit era Dan Cristian Popescu, de la PSD, necunoscutul Radu Mihaiu poate produce surpriza, fiind pe primul loc. Neculai Onțanu rupe o parte semnificativă (peste 10%) din scorul PSD.

Rezultate EXIT POLL ora 16.00

La  Sectorul 3, Robert Negoiță este încă pe primul loc, însă își vede poziția amenințată de Adrian Moraru, candidatul PNL-USRPLUS.

Candidatul PSD, Aurelian Bădulescu, este abia pe locul 3.

Citeste si: Exit Poll ora 09:00 Alegeri Locale. Rezultatele parțiale pe sectoarele din București

Sectorul 4  este singurul sector în care PSD pare sigur de victorie, Daniel Băluță având un avans confortabil față de Simona Spătaru.

O luptă aprigă se dă la  Sectorul 5, unde Daniel Florea și Cristian Băcanu sunt la egalitate, urmați la mică distanță de Piedone. Vanghelie sare și el de 10%.

Citeste si: Două femei s-au bătut în fața secție de vot! Forțele de ordine au intervenit!

În  Sectorul 6, actualul primar, Gabriel Mutu (PSD), pare că se îndreaptă spre o înfrângere în fața liberalului Ciprian Ciucu, distanța dintre cei doi majorându-se față de ora 12.00.

Stiripesurse.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI