Imaginile postate pe rețelele de socializare au surprins un val gros de fum negru deasupra fabricii rurale din Suphan Buri, unde explozia a pus totul la pământ.

Citește și: Războiul din Gaza se extinde în Orientul Mijlociu. Rusia jubilează după noi atacuri americane în Yemen

Nu este clar dacă există supraviețuitori, dar lucrătorii de salvare continuă să caute în molozul rămas în urma incendiului, în cursul zilei de miercuri.

Cauza exploziei este în curs de investigare, informează ITV News.

Explozie în Thailanda. Numărul morților ar putea fi mai mare

Biroul de presă al premierul thailandez Srettha Thavisin, care se află în Elveția pentru Forumul Economic Mondial, a distribuit un filmuleț în cursul zilei de azi.

Premierului i s-a comunicat prin telefon către comandantul poliției regionale că erau între 20 și 30 de muncitori în fabrică în momentul exploziei și că niciunul dintre ei nu a putut fi găsit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

O altă explozie la aceeași fabrică a avut loc în noiembrie 2022- atunci a fost ucis un muncitor și răniți grav alți trei, a confirmat șeful poliției naționale Torsak Sukvimol.

El a adăugat că autoritățile vor cerceta cauzele deflagrației și că vinovații vor fi trași la răspundere.

Suphan Buri se află la aproximativ 60 de mile nord-vest de Bangkok, în inima regiunii centrale de cultivare a orezului din Thailanda.

În iulie anul trecut, o mare explozie la un alt depozit de artificii din sudul Thailandei a ucis cel puțin 10 persoane și a rănit peste 100, potrivit oficialilor locali.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si