Close sidebar
Close sidebar

Explozie la un spital din Ploiești. Motivul incredibil care a declanșat deflagrația

O explozie s-a produs luni după amiază într-un salon al Spitalului de Boli Infecțioase Movila, secție exterioară a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Sorin Negru,

Explozie la un spital din Ploiești

[Sursa foto: Observatorul PH]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE. Motivul cel mai probabil al declanșării exploziei este unul incredibil: un muncitor ar fi folosit flexul de tăiat lângă aparatul de oxigen al unei paciente!

Citește și: VIDEO. În ce stare se află tânăra de 25 de ani desfigurată și abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi. A fost prins un suspect

Explozia s-a produs luni după amiază în secția exterioară a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. O pacientă de 80 de ani a suferit arsuri în urma deflagrației. 

Potrivit primelor informații transmise de ISU Prahova cu privire la eveniment, victima o pacientă de 80 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 15% din suprafața corpului.

Citeste si: „M-a împietrit de tot durerea ta…” Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața în timp ce se întorcea de la muncă- kanald.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, informează ObservatorulPH.ro.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Victima exploziei, găsită în comă

"Victima era în comă în momentul producerii deflagraţiei, dependentă de oxigen. Prezintă arsuri pe 16% din suprafaţa corporală şi la nivelul căilor aeriene, va fi intubată şi transportată la UPU Ploieşti", arată sursa citată.

La faţa locului s-au deplasat ambulanţa de terapie intensivă mobilă, trei autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Împrejurările producerii deflagraţiei vor fi stabilite ulterior, arată ISU.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI