Close sidebar
Close sidebar

Fabrica ilegala de tigarete, descoperita la subsolul unui bloc din Capitala. Politistii au gasit 187 de kilograme de tutun

Un barbat din Bucuresti, presedinte al unei asociatii de proprietari din Sectorul 3, a fost retinut, dupa ce politistii au gasit in mai multe boxe de la subsolul blocului in care locuia 187 de kilograme de tutun. Barbatul cumpara tutun vrac de pe diverse site-uri, apoi il usca, toca si ambala la subsolul blocului, dupa care il revindea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politisti de la Sectia 13 din Capitala, in urma unei informatii conform careia la subsolul unui bloc din Sectorul 3 functioneaza ilegal ”un atelier” de prelucrat si ambalat tutun vrac, au organizat, luni, o actiune de supraveghere a imobilului respectiv.

In jurul orei 12.00, politistii au observat un barbat, presedinte al asociatiei de proprietari, care a intrat la subsolul blocului, unde avea mai multe boxe.
Politistii au intrat la subsol, unde erau amenajate trei incaperi in care barbatul usca, toca si ambala tutun, folosind diverse ustensile, printre care masini de tocat tutun, statie aeroterma, cantare electronice si masina de fabricat tigarete.

Barbatul avea pregatite pentru expediere 19 colete postale in greutate de un kilogram fiecare, stabilindu-se ca acesta se ocupa cu achizitionarea tutunului vrac in cantitati mari de pe diverse site-uri, dupa care proceda la prelucrare, ambalare si revanzare, obtinand astfel diverse sume de bani”, se arata intr-un comunicat al Politiei.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Politistii au ridicat 187 de kilograme de tutun, ustensilele folosite, precum si agende si un registru in care erau evidentiate vanzarile si cumpararile de tutun.
Intreaga cantitate de tutun a fost predata reprezentantilor Directiei Regionale Vamale Bucuresti, prejudiciul in acest caz fiind estimat la 91.000 de lei, constand in taxe si accize corespunzatoare cantitatii de tutun gasite la fata locului.

Barbatul a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat instantei, iar cercetarile sunt continuate pentru infractiunea de detinere in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile nemarcate fiscal depasind limitele admise de lege. 

Sursa: News.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI