Close sidebar
Close sidebar

Facebook cu ochelarii la purtător. Ce noutăți aduce Facebook Horizon și de ce surprize vor avea parte utilizatorii

Facebook Horizon este rețeaua despre care se vorbește tot mai mult în spațiul online. Este vorba despre o rețea virtuală care va schimba cu totul modul în care vom interacționa în viitor. Tehnologia a devenit tot mai mult o extensie a ființei umane, iar dezvoltarea ei în ultimii ani a explodat.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Universul Facebook Horizon

Inteligență artificială, lumi virtuale, activități mai facile cu ajutorul tehnologiei – toate scenariile SF de acum câteva decenii sunt deja o realitate. Facebook lansează universul virtual Horizon, în care internauții vor putea pătrunde cu ochelarii de virtual reality de la Oculus. Utilizatorii își vor putea crea propriile avatare și propriul spațiu de interacțiune.

Pe Youtube este o prezentare a universului Horizon în care se poate observa în mod clar cum va arăta acesta. Personajele animate vor avea cap, corp și mâini, însă vor fi lipsite de picioare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Vot diaspora la alegerile prezidențiale din 2019. Tot ce trebuie să știți

Lumi virtuale explorate cu dispozitivele Oculus Quest

Citeste si: Jacques Chirac, preşedinte al Franţei în perioada 1995-2007, a murit

Avatarurile vor putea fi controlate cu ajutorul capului și al mâinilor. Utilizatorii vor avea posibilitatea să exploreze lumi nemaivăzute, evident lumi virtuale, și vor putea călători dintr-una în alta prin niște portaluri magice, asemenea celor pe care le-am văzut în serialele și filmele științifico-fantastice.

Până la finalul anului 2019, Facebook are de gând să vândă peste un milion de dispozitive Oculus Quest, iar în următorii ani universul Horizon ar putea fi explorat de sute de milioane de oameni de pe întreaga planetă.

Citeste si: Theodor Paleologu – candidat PMP la alegerile prezidențiale 2019

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI