Close sidebar
Close sidebar

Fake news PSD cu presupusa cască din urechea lui Iohannis. Iată dovada că a fost o știre falsă!

Un fake news de proporții a fost rostogolit de Gabriela Firea, miercuri, atunci când primarul Capitalei a declarat că președintele Iohannis poartă o cască în ureche în care i se dictează răspunsurile la întrebările jurnaliștilor:

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fake news-ul a fost preluat rapid pe grupurile și de site-urile apropiate de PSD, iar la conferința de presă un jurnalist i-a spus președintelui informația care circulă în spațiul public cu privire la presupusa cască din ureche. scrie g4media.ro.

Citeste si: Iohannis: Voi organiza cu echipa mea o dezbatere cu politologi, jurnalişti

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fake news-ul a fost propagat inclusiv de Viorica Dăncilă, în declarațiile de presă pe care le-a susținut ca replică la conferința președintelui, la doar jumătate de oră după acesta: ”Eu, după cum vedeți, spre deosebire de domnul președinte nu am cască”, a transmis ironic fostul premier.

Președintele Klaus Iohannis i-a întrebat, miercuri, pe jurnaliștii prezenți la conferința de presă de la PNL, dacă îl bănuiesc ”câteodată că fără copiuțe nu merge”, fiind întrebat dacă are cască și dacă îi suflă cineva răspunsurile.

”Mă bănuiți câteodată că fără copiuță nu merge? Nu, nu cred că mă bănuiți de așa ceva. Doamne ferește”, le-a spus Klaus Iohannis.

Fotoreporterul Octav Ganea, de la Inquam Photos, a publicat o fotografie care a demontat complet fake news-ului Gabrielei Firea, rostogolit în mediul online de social-democrați: 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI