Vedetele Kanal D, reprezentatii managementului statiei si angajatii au petrecut de minune pentru a marca cei 10 ani de Kanal D, precum si perioada sarbatorilor de iarna. Surpriza serii a fost momentul cu totul special oferit de Haluk Kurcer, presedintele Kanal D, care s-a  urcat pe scena, in aplauzele tuturor, pentru a sustine un adevarat concert, din repertoriul lui Frank Sinatra.

Alaturi de acesta s-a aflat cantaretul american de succes Jimmie Wilson, cel care a reprezentat San Marino la Eurovision, in 2017. Muzica buna, povestile de peste an, impartasite de fiecare in parte, fotografiile de grup au facut deliciul petrecerii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Distractia a durat pana in zori, iar echipa minunata care a adus aceasta statie in top trei televiziuni in Romania si-a mai adaugat inca o amintire pretioasa in suita miilor de amintiri ce construiesc parte din spiritul Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si