Close sidebar
Close sidebar

Familia lui Nicky Hayden anunta ca a respectat dorinta pilotului, ca organele sale sa fie donate

Familia lui Nicky Hayden a anuntat, prin intermediul avocatului Moreno Maresi, ca dorinta pilotului, exprimata in urma cu ceva timp, era ca organele sale sa fie donate. Organele lui Hayden au fost prelevate marti, relateaza Marca.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"La dorinta lui Nicky, pe care si-a exprimat-o in trecut, si cu acordul familiei, astazi s-a realizat prelevarea organelor sale", a spus Maresi.

Avocatul a precizat ca trupul neinsufletit al lui Hayden nu va fi depus in Italia, la Cesena, deoarece familia doreste sa il duca pe pilot cat mai curand in SUA, daca este posibil chiar marti, cu un avion privat.

Americanul Nicky Hayden, fost campion mondial la MotoGP, a incetat din viata, luni, la varsta de 36 de ani, la cinci zile dupa ce a suferit un accident grav in Italia, relateaza The Guardian.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Hayden se afla pe bicicleta, miercuri, pe drumul dintre Tavoleto si Riccione, de langa statiunea Rimini, in momentul in care a fost lovit de o masina. El a suferit rani grave in zona capului si pieptului si in ultimele zile a fost in coma indusa.

Luni, spitalul Maurizio Bufalini a anuntat ca Nicky Hayden a murit.

Nicky Hayden a castigat titlul mondial la motociclism viteza, clasa MotoGP, in 2006, cu Honda.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI