Close sidebar
Close sidebar

Fără căldură în plină iarnă. Situaţie dramatică în Slatina. Autorităţile spun că banii de utilităţi au fost furaţi

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Peste 150 de oameni sarmani stau in frig si in conditii de calvar intr-un bloc de locuinte sociale din Slatina.

 

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Totul, din cauza unor facturi foarte mari, neachitate. Autoritatile dau vina pe fostul administrator si actualul casier al respectivelor blocuri, pe care-i acuza ca au furat banii pentru utilitati. Cei acuzati se apara si spun ca, de fapt, e vorba despre subventii neplatite de autoritatile locale.

Factura pentru gaz de iarna trecuta depaseste 25.000 lei. Bani pe care casiera s-a trezit ca ii are de platit din buzunarul propriu.

Femeia este acuzata ca, din septembrie 2017 si pana in iunie anul acesta, a incasat de la locatari peste 17.000 de lei, dintre care ar fi platit doar 6.000.

Nu se stie unde au disparut banii, insa, pana una-alta, familiile sarace, care au si zeci de copii, au de suferit de pe urma acestei situatii de doua luni. Politia va ancheta cazul.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI