Textura pielii lui Shalini Yadav este exact ca cea a unui sarpe, iar fata esre nevoita sa o exfolieze la fiecare doua luni.

Citeste si: O femeie insarcinata in 6 luni a decis sa faca avort, dupa ce medicii i-au spus ca bebelusul pe care il poarta in pantec are o coada, in loc de picioare. Fetusul suferea de sirenomelie

Familia femeii este saraca si nu isi poate permite sa investeasca intr-un tratament. Acestia d-abia pot procura hrana pentru ei, pentru copii si bunici.
Fetita chiar a fost data afara de la scoala din cauza felului in care arata. Daca nu este hidratata cu diferite creme, pielea fetitei se usuca atat de tare, incat o impiedica si sa mearga!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Familia mai are doi copii, dar ambii sunt sanatosi. Medicii sunt depasiti de situatie, caci nu exista leac pentru o asemenea malformatie.

"Imi este frica sa ies din casa. Toti se uita la mine de parca as fi un monstru. Sunt doar o fetita care pe interior e normala si plina de viata. Ce pacat am comis incat sa fiu blestemata in halul asta? Nu este vina mea ca m-am nascut asa", marturiseste tanara. 

Sursa: Daily Mail

Foto: SWNS


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si