Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de catre reprezentantii Parchetului de pe lânga Tribunalul Bucuresti, Magdalena serban este cercetata pentru infractiunile de omor calificat si tentativa de omor.

”Din actele de urmarire penala efectuate pâna in prezent, a rezultat ca, la data de 12.12.2017, in jurul orei 15:35, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Costin Georgian, inculpata S.M. a impins o persoana de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intentia vadita de a o arunca in fata trenului care tocmai intra in statie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

La data de 12.12.2017, in jurul orei 19:54, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Dristor 1, inculpata s.M. a impins o persoana de sex feminin spre liniile de metrou, iar dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul. Urmare a acestor actiuni victima a fost lovita de trenul ce intra in statie si a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, anunta procurorii.

In cursul zilei de miecuri, suspecta va fi prezentata magistratilor Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, iar cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe lânga Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si