Brazilianca a fost condamnată în România după ce anchetatorii au constatat că înghițise un număr record de prezervative pline cu droguri de mare risc. În fața procurorilor DIICOT femeia în vârstă de 42 de ani a fost sinceră și a mărturisit prin tot ce a trecut. Ea a transmis cum a intrat în slujba traficanților sud-americani.

Citește si: Elevul de liceu care a înjunghiat un puști este liber

Monica Ambrosio are 42 de ani și a fost oprită de polițiștii de frontieră de pe Aeroportul Henri Coandă la jumătatea lunii februarie a acestui an. Ea venea din Brazilia, dorea să stea câteva zile în țara noastră, apoi pornea spre Londra ca turistă. Femeia a devenit suspectă în momentul în care autoritățile au observat că nu este însoțită, că nu avea nimic rezervat în România și că a devenit nesigură atunci când oferea informații despre excursia din Marea Britanie.

Citește si: VIDEO| Măsuri extreme luate de autorități pentru festivalul Electric Castle: fanii care vin cu pastile în buzunare trebuie să prezinte la intrare și prescripția de la doctor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Când anchetatorii au întrebat-o dacă este de acord cu un control medical, pentru a se stabili dacă nu cumva transportă droguri în interiorul corpului, aceasta a refuzat. A fost, însă, de acord, să se lase verificată cu aparatul cu raze X. Așa s-a stabilit că avea intestinele pline cu unele corpuri străine.

Povestea braziliencei care transporta droguri

Monica a fost dusă la Spitalul de Urgență Floreasca pentru că autoritățile au considerat că viața ei este pusă în pericol.

Brazilianca a eliminat, mai întâi, zece prezervative în care se afla cocaină, după care a mai eliminat alte 20 de prezervative cu droguri. Cantitatea totală de cocaină din cele 30 de prezervative s-a ridicat la aproape un kilogram.

Citește si: Peste 80 de persoane au fost prinse cu substanțe interzise la festivalul Neversea

Conform datelor oficiale atașate la dosarul întocmit de procurorii DIICOT, Monica Ambrosio a fost audiată prin intermediul unui translator autorizat de limbă portugheză și a fost sinceră în declarații.

Femeia a declarat că în Brazilia avea o viață grea și avea grijă de o soră care are sindromul Down. În plus, brazilianca a arătat că încerca astfel să-și relanseze și mica afacere cu dulciuri pe care o are în țara natală. În urma acestui transport, femeia încasa 6.000 de dolari, iar pentru drum încasase 500 de euro și 300 de dolari, bani care, de altfel, fuseseră găsiți la ea de polițiștii români.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește si: „Beam cafea ca să-mi maschez respirația și mă dădeam cu parfum” Un fost fotbalist al lui Real Madrid dă cărțile pe față!

Pentru că declarațiile date de braziliancă în timpul anchetei s-au confirmat, instanța a decis să-i de un minim de pedeapsă, pentru trafic internațional de droguri. Chiar și așa, fiind o faptă gravă, femeia a fost condamnată la 6 ani și 2 luni de detenție, fiind încarcerată în Penitenciarul de Târgșoru Nou, destinat femeilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si