Droguri la festivalul de pe malul mării

Astfel, pe parcursul acestor zile, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, au oprit din a participa la acest festival 23 de persoane, dintre care cinci cetăţeni bulgari, 17 cetăţeni români şi un cetăţean sârb, ca urmare a constatării săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri.

În acest sens, au fost ridicate cinci comprimate ecstasy, trei comprimate MDMA, zece ţigări, care ar fi conţinut cannabis, două pliculeţe transparente autosigilante, care ar fi conţinut substanţă cristalină, două pliculeţe care ar fi conţinut o substanţă cu miros specific de cannabis, precum şi alte pliculeţe cu substanţe ”, a anunţat IPJ Constanţa. 

Citeste si: Fără substanțe interzise la Electric Castle. Skinny vă verifică la intrarea în festival

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, alte 60 de persoane au fost împiedicate să participe la festival după ce au fost surprinse de jandarmi cu substanţe interzise. Mai mult decât atât, echipajele de jandarmi au descoperit două persoane care aveau asupra lor arme albe. 

„În ceea ce priveşte ordinea publică, jandarmii au intervenit în 33 situaţii, pentru a sancţiona consumul de băuturi alcoolice, provocare de scandal pe drumurile publice şi refuz de legitimare, în exteriorul locului de desfăşurare a festivalului.

Valoarea acestor sancţiuni a fost de 6.800 de lei ”, a mai precizat IPJ Constanţa. 

Peste 1.000 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală 

Echipajele implicate în acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi de prim-ajutor aflate la cele două posturi medicale avansate deservite de personalul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi de cel al Unităţii de Primiri Urgenţe Constanţa au acordat sprijin participanţilor, în următoarele situaţii: 53 cazuri intoxicaţii (consum excesiv de alcool), 28 cazuri afecţiuni cardiace, 191 cazuri traumatisme, 25 cazuri arsuri, 21 cazuri lipotimii, alte 850 cazuri cu

afecţuni medicale diverse (zgârieturi, escoriaţii, plăgi minore, administrare tratament pentru afecţiuni cronice sau acute etc.). În  nouă situaţii (traumatisme şi diverse probleme medicale) a fost nevoie de investigaţii medicale de specialitate, astfel că  opt adulţi şi un minor au fost transportaţi la spital ”, a mai precizat IPJ Constanţa. 

Citeste si: Cum a arătat plaja Neversea pe parcursul festivalului. Cine a încheiat cel mai mare festival de pe litoral

Potrivit organizatorilor, peste 260.000 de persoane au participat la Festivalul Neversea, ce a avut loc în perioada 7 – 10 iulie pe o plajă din Constanţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si