Un student de la Universitatea Oxford a murit după ce a sărit în râul Tamisa pentru a celebra sfârșitul examenelor, informează presa britanică.

Citește și: Subiecte BAC 2024 pentru Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică, Geografie, Informatică, Logică, Psihologie și Sociologie

Studentul de 19 ani, aflat în primul an de studii la prestigioasa universitate, s-ar fi înecat după ce a sărit în râul învolburat, la Port Meadow pe 21 iunie.

Studentul, care purta o ținută academică completă, a fost dus la spital, dar a murit la scurt timp după incident.

Poliția din Thames Valley a deschis o anchetă asupra cazului șocant, relatează GB News.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii britanici au precizat că nu există semne că ar fi fost implicat altcineva în incidentul tragic.

Conform sursei citate, urmează să fie făcută autopsia, iar medicul legist va elibera un raport cu privire la cauza morții.

Un martor a declarat pentru Oxford Mail: „Mulți studenți își sărbătoreau sfârșitul examenelor sărind în apă la Port Meadow de pe pasarela Thames Path de lângă Fiddler’s Island".

Este o tradiție la Oxford ca studenții să sară în râu după examene

Este o tradiție la Oxford ca studenții să sară în râu după examene

[Sursa foto: Twitter]

„Din păcate, spre final, un student îmbrăcat în roba academică a sărit și s-a înecat înainte să ajungă înapoi pe țărm. A existat un răspuns masiv al serviciilor de urgență, după ce prietenii săi au observat că nu a ieșit din apă", a povestit martorul.

După ce trupul a fost scos la mal, s-a încercat fără succes resuscitarea victimei.

„Studentul a murit, fapt confirmat într-un e-mail trimis studenților din facultate", a precizat sursa citată de Oxford Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si